MENIU

Un bărbat și-a legat câinele de mașină și l-a târât după el. Scenă șocantă pe o stradă din Năvodari - VIDEO

Scenă șocantă surprinsă pe o stradă din Năvodari. Un bărbat a fost filmat la volanul mașinii, cu un câine legat în spate. Îngroziți, localnicii au anunțat poliția, iar bărbatul a fost identificat și adus să dea explicații. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

„Ca urmare a imaginilor apărute în mass-media cu privire la o persoană care ar fi legat un câine de un autoturism și ar fi circulat cu acesta pe o stradă din orașul Năvodari, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au sesizat din oficiu, cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public, referitoare la un câine legat de un vehicul, care circula pe drumurile publice.” a transmis IPJ Constanța, citat de replicaonline.ro.

Oamenii legii au identificat un bărbat de 57 de ani care a fost condus la sediul Poliției Năvodari, pentru a da explicații în legătură cu gestul său lipsit de omenie.

În continuare, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu – Compartimentul Protecția Animalelor care, în urma examinării stării de sănătate a animalului, urmează a lua măsurile legale care se impun.” comunică IPJ Constanța.

Video 

 

.

Mai multe articole despre:
caine legat de masina navodari arestat amenda