MENIU

DOLIU în mediul online! Un celebru influencer, găsit MORT într-o parcare. ÎNFIORĂTOR! Ce a postat înainte pe TikTok

Doliu în online

Un cunoscut influencer s-a stins din viață la doar 19 ani. Cu câteva zile înainte de a deceda a făcut o postare care a șocat toți urmăritorii.

Cooper Noriega, un cunoscut influencer pe TikTok cu peste 2,3 milioane de urmăritori, a fost găsit mort într-o parcare joia trecută. Avea 19 ani.

Momentan nu a fost dezvăluită cauza morții, iar cazul este încă în curs de investigare.

În mediul onine, Noriega le-a menționat adepților despre luptele sale cu bolile mintale și consumul de substanțe, cel mai recent a fost pe TikTok că a început un server Discord unde oamenii își pot împărtăși poveștile.

„Dacă îți place cu adevărat să-ți eliberezi emoțiile sau orice altceva, vino alăturați-vă”, a spus el într-un videoclip. „Am creat [Discord] din cauza cât de mult vă iubesc și cât de mult mă lupt eu cu ea. Vreau să nu fiți singuri și să vă simțiți în siguranță.”

El a continuat: „Aș dori să folosesc influența care mi-a fost dată pentru a crea un spațiu construit pe răspândirea conștientizării și normalizarea vorbirii despre bolile mintale. Unul dintre multele lucruri pe care le-am învățat în timp ce mă luptam cu dependența a fost că înconjurul de oameni negativi nu va face decât să te doboare. Din acest motiv, Discord este menit să ne aducă pe toți împreună și să creeze un spațiu sigur în care oamenii se pot evacua și ajuta pe alții în momentele lor grele.”

Urmăritorii săi au început să lase postări pe TikTok-ul său în sprijinul lui și să spună că le va lipsi.

Cu două zile în urmă, Noriega a postat un videoclip cu subtitrarea „Cine altcineva crede că a murit tânăr?” Era în pat, un contrast cu multe dintre postările sale care prezentau ținute, sincronizarea buzelor și videoclipuri de dans.

Mai multe articole despre:
Cooper Noriega doliu in online influencer deces doliu