MENIU

DOLIU în învățământul românesc. Unul dintre cei mai apreciați profesori a murit

Doliu în învățământul românesc / Foto: Profi Media

Este doliu în învățământul românesc după ce unul dintre cei mai apreciați profesori a murit. Mihai Coșoveanu, profesor în cadrul Facultății de Litere Craiova, s-a stins din viață, miercuri. Studenții, colegii și prietenii cadrului didactic au transmis zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, potrivit realitateadecraiova.net. 

„Un profesor de excepție, dedicat meseriei și studenților lui”, „Un suflet plin de bunatate si mereu cu zâmbetul pe buze. Avea un caracter deosebit si cel mai frumos mod posibil de a interacționa cu elevii. Profesorul ideal, care ajută elevii să îşi atingă potențialul, dezvăluindu-le cu blândețe creativitatea”, „un om cu un suflet de neegalat”, acestea sunt câteva dintre mesajele transmise de către cei care l-au cunoscut pe dascăl.

Sursa foto: Facebook / Asociația Studenților din Facultatea de Litere Craiova- ASFL

„S-a stins din viață un om extraordinar, un părinte, un prieten și un profesor minunat care a luminat viețile tuturor studenților din cadrul Facultății de Litere. Drum lin, teacher! Ne rugăm pentru sufletul dumneavoastră! Dumnezeu să vă aibă în pază! Gone from our sight, but never from our hearts!”, este mesajul reprezentanților Asociației Studenților din Facultatea de Litere Craiova.