MENIU

Director de bancă, printre cei 3 clujeni găsiți electrocutați lângă piscină. Cum s-a produs incidentul

Au apărut detalii noi în cazul tragediei de la Cluj de marți seara când, într-o curte a unei case din colonia Sopor au fost găsite trei persoane decedate lângă o piscină gonflabilă. Poliția bănuiește că cei trei au decedat electrocutați. 

Un fost director de bancă se numără printre cei trei clujeni găsiți electrocutați lângă piscină. Ovidiu Mureșan avea 46 de ani și este descris de prieteni drept un „om extraordinar”. Alături de el au murit și părinții lui.

Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. În cea mai mare parte a timpului, acesta  locuia împreună cu părinții lui de 74 și 76 de ani care, de asemenea, au decedat în cazul tragicului accident. 

Bărbatul avea planuri mari - deținea câteva hectare de teren și intenționa să construiască mai multe case în zonă.

Gestul terifiant care i-a adus moartea. Un bărbat a atins cu undița linia de curent, apoi a fost lovit de tren

Incidentul tragic a fost descoperit de un vecin, care a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu toți cei trei membrii ai familiei. Era marți, 18 iunie, spre seară.

Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață lângă o piscină gonflabilă.

Aceștia s-ar fi electrocutat, rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el.

Doliu în lumea sportului românesc. Un tânăr sportiv a murit electrocutat