MENIU

Detalii cutremurătoare din crima anului în România. Cum a fost găsit fostul lider PNL

Mihai Bălășescu

Noi detalii ies la iveala în cazul lui Mihail Bălășescu, fostul secretar general al PNL care a fost găsit mort vineri seară într-o locuință din Ilfov.

Politicianul a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate şi cu gura astupată cu un căluş. Potrivit unor surse judiciare, Bălăşescu ar fi avut capul sfărâmat și acoperit cu o pătură.

Trupul neînsufleţit al lui Mihail Bălăşescu ar fi fost descoperit chiar de ultima sa soţie, în casa tatălui ei.

Aflată în stare de şoc, femeia ar fi sunat imediat la 112.

Principalul suspect în cazul asasinării liberalului Mihail Bălăşescu parcă a intrat în pământ. La aproape o zi după ce bărbatul a fost găsit mort în locuinţa fostului socru, anchetatorii nu ştiu nici acum unde se ascunde agresorul.

Ucigașul lui Mihail Bălășescu a lăsat un mesaj șocant: "Nu veți mai auzi de mine"

Mihail Bălăşescu ar fi avut de mai multe ori discuţii aprinse cu socrul, din cauza bunurilor pe care urma să le împartă cu fiica sa după divorţ.

Pentru a ajunge la o înţelegere bărbatul şi-ar fi invitat ginerele în apartamentul lui din localitatea Bragadiru. În loc să ajungă la un rezultat, s-a ajuns la crimă. Anchetatorii spun că politicianul a fost lovit de socrul lui cu brutalitate. Vecinii nu au auzit însă nimic.

Avocata lui Bălăşescu susţine că politicianul ar fi fost atras într-o cursă de fostul socru. Mai mult, se pare că acesta ar fi lăsat şi un bilet în care îşi mărturiseşte intenţiile criminale şi în care anunţă că nimeni n-o să-l mai vadă vreodată.

"Politistul de la criminalistica a spus că i-a dat cu ceva în cap de i-a sfărmat capul şi pe urmă a fugit pentru că poliţişti căutau pe aici, obiectul, arma", a precizat o vecină a fostului socru al victimei.

Mihail Bălăşescu este fost secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal şi a fost căsătorit de patru ori. Recent, îşi disputa partajul cu ultima soţie.

Ucigaşul şi-ar recunoscut crima în bilet şi a mai scris "de mine nu se va mai auzi niciodată".Potrivit surselor citate, biletul pe care se aflau aceste declaraţii, a fost predat de rude la audieri.

Dezvăluiri șocante de ultimă oră despre crima de la vârful PNL

 

Mai multe articole despre:
mihail bălăşescu Mihai Balasescu