MENIU

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu, URMĂRIT PENAL în Dosarul Bica

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu, URMĂRIT PENAL în Dosarul Bica

Cătălin Teodorescu este audiat în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. Acesta a fost pus sub urmărire penală. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, deputatul PDL urmează să fie pus sub control judiciar. Măsura DNA este luată pentru a-l împiedica pe acesta să părăsească ţara.

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA şi are interdicţie de a părăsi ţara, în dosarul fostului şef al DIICOT Alina Bica, privind despăgubirea acordată de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitală.

Anterior, plenul Camerei Deputaţilor s-a reunit pentru un vot pe marginea cererii ministrului Justiției de încuviințare a arestării preventive a lui Teodorescu. În urma votului, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului. Decizia a fost luată cu 146 voturi "pentru" și 101 "împotrivă".

În schimb, deputatul UDMR Marko Attila a primit undă verde pentru arestare după ce deputaţii au decis ridicarea imunităţii. În cazul său, 171 de deputaţi au votat "pentru".