MENIU

Cum îți dai seama că o femeie nu a mai făcut sex de mult timp

Semnele care o dau de gol

Specialiștii în domeniu afirmă că există unele probleme pe care bărbații le au atunci când vor să afle dacă femeile se gândesc sau nu la sex.

Femeile care se gândesc intens la sex pot fi recunoscute destul de ușor. Ele au pupilele dilatate atunci când simt această dorință, afirmă doctorul Marc Salem, specialist în limbaj nonverbal.

Cei care vor să afle dacă o femeie este interesată de sex trebuie să se apropie mai mult de ea, iar dacă nu se retrage, acesta este un semn bun, afirmă specialistul american.

O femeie care nu și-a mai canalizat de mult timp atenția asupra unui bărbat, are tendința de a se autotrăda, inconștient, prin anumite gesturi.

Se contrazice: ba vrea, ba nu mai vrea. Te apropii de ea, îți acceptă avansurile, însă imediat dă înapoi. Explicația e simplă! Subconștientul său simte nevoia apropierii, însă rațiunea îi va spune că o ia mai ușor.

E agitată. După un timp în care nu a mai întreținut relații sexuale, pot apărea ceva complexe. Atât de ideea unui nou partener, cât și de senzația că lui s-ar putea să nu-i placă ceea ce va descoperi. Dacă se fâstâcește și gesticulează mult, înseamnă că are nevoie de un bărbat.

Tresare când o atingi. Acest gest trădează lipsa autocontrolului, dată de dorința prea mare, dar și de teama de a nu da greș. Dacă devine sensibilă, tresare la fiecare atingere, e clar că a trecut ceva timp.

Mai multe articole despre:
atracţie sexuală