MENIU

Coletul suspect descoperit la stația de metrou Berceni, alarmă falsă! Circulația a fost reluată

Forțele de ordine au evacuat, marți, stația de metrou Berceni, după ce au fost anunțate de existența unui colet suspect într-unul dintre trenuri. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că alarma a fost una falsă, circulația fiind reluată, iar stația Berceni redeschisă.   

UPDATE: Echipele de intervenție au constatat, în urma verificărilor efectuate, că alarma pentru coletul suspect este falsă. Astfel, circulația a fost reluată, la ora 10.00, iar stația de metrou Berceni a fost redeschisă. 

"Metrorex informează publicul călător că astăzi, 28 februarie 2017, ora 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informația despre existența unui colet suspect", se arată într-un comunicat remis de Metrorex. 

Astfel, din motive de securitate, stația Berceni a fost evacuată, iar trenurile vor circula numai până la stația Dimitrie Leonida.

Potrivit Metrorex, trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeași stație, iar echipele de intervenție au fost anunțate și urmează să acționeze. 

 

Mai multe articole despre:
metrou colet suspect