MENIU

CFR anunţă întârzieri la trenurile care trec prin Ploieşti în toată luna iunie

Trenurile care trec prin staţia Ploieşti Sud în cursul lunii iunie vor înregistra întârzieri din cauza unor lucrări tehnice la firele de electricitate, anunţă CFR.

CFR SA informează că în perioada 12 - 26 iunie 2017 se vor executa lucrări de realizare a unei joncţiuni între fir I Ramificaţia Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud şi fir II Marfă Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud.

Aceste lucrări la calea ferată vor duce la întârzieri în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează această zonă, ca urmare a închiderii şi scoaterii de sub tensiune a firului I de circulaţie, urmând ca circulaţia să se realizeze pe celălalt fir (cu implicaţii datorită aşteptării pentru înscrierea în circulaţie a trenurilor).

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A anunţă că va lua "toate măsurile necesare pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă".

Autorităţile le recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile CF sau la numărul de telefon 021/9521.

Mai multe articole despre:
trenuri CFR întârzieri CFR SA