MENIU

Care sunt zilele tale norocoase, în funcție de zodie

<p>Cum stai cu sănătatea &icirc;n luna ianuarie, &icirc;n funcţie de zodia ta&nbsp;</p>

Astrologii spun că fiecare zodie are o zi a săptămânii în care se simte în largul ei și a cărei energie este exact cea de care nativii au nevoie pentru a străluci.

 

RAC - LUNI
Este momentul perfect pentru noi începuturi, o zi perfectă pentru a visa, a crea şi a-ţi asculta intuiţia. Această este ziua în care partea sensibilă a Racului este la potenţial maxim, potrivit elle.ro.

BERBEC ŞI SCORPION - MARŢI
Ziua de marţi are o încărcătură mare de putere pentru cele două semne. De asemenea, această zi poartă şi o energie competitivă.

GEMENI, FECIOARA ŞI VĂRSĂTOR - MIERCURI
Ziua de miercuri este o zi perfectă de a reflectă asupra succeselor din trecut şi asupra prospectelor de viitor. Gemenii se află în elementul lor în această zi echilibrată, Fecioara se bucură de stabilitatea pe care i-o oferă, iar Vărsătorul se simte în largul lui pe planul socializării şi al comunicării.

SĂGETĂTOR ŞI PEŞTI - JOI
Joia este o zi a anticipării, plină de optimism. Aproape s-a terminat săptămâna de muncă, iar weekendul ne bate la uşa. Săgetătorii vor reuşi să îşi deschidă orizonturile şi să îşi îmbogăţească cultura, pe când Peştii se vor bucură de stabilitate, armonie şi receptivitate.

TAUR ŞI BALANŢA - VINERI
Această este o zi de sărbătoare şi de iubire. Taurii apreciază satisfacţia pe care această zi o aduce. Aceştia simt bucuria pentru treaba bine făcută şi se bucură de liniştea ce li se aşterne pe umeri. Este momentul lor de relaxare şi de sărbătoare. Pe de altă parte, Balanţele sunt încântate de energia de conectare pe care o primesc în relaţiile lor, armonia şi imaginaţia continuă.

CAPRICORN - SÂMBĂTĂ
Sâmbătă este ziua perfectă pentru a începe şi a termina mici proiecte pe care doreşti să le faci pentru îmbunătăţirea căminului tău. Această zi aduce cu sine o energie productivă iar faptul că sâmbătă este produsul tuturor zilelor anterioare, este momentul perfect de a termina toate treburile neîncheiate.

LEU - DUMINICĂ
Duminică, Leul va găsi oportunitatea de a se lăsa pradă tuturor poftelor. Bronzatul, tratamente la spa, cititul unei cărţi bune sau orice activitate reenergizează acest semn zodiacal. Este momentul oportun ca acesta să se bucure de compania familiei şi a prietenilor.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii