MENIU

Bătaie cu bâte în plină stradă, la Timișoara. Un tânăr a fost pus la pământ cu bestialitate

Sursa foto: Poliția Română

A fost scandal monstru pe o stradă din Timișoara, unde doi bărbați au bătut cu bestialitate un tânăr. Victima este chiar cumnatul unuia dintre agresori. Totul a pornit în urma unor neînțelegeri în familie.

Tânărul a fost lovit cu bâtele până a fost pus la pământ, între cele două benzi de mers.

Doi polițiști de la Rutieră care supravegheau traficul au intervenit și au aplanat conflictul. Unul dintre agresori și tânărul bătut au fost duși la secție pentru audieri, însă cel de-al doilea agresor a reușit să fugă și este căutat și la această oră. 

„La data de 2 noiembrie a.c, în jurul orei 18:00, polițiștii timișoreni au fost sesizați să intervină pe strada Michelangelo din municipiul Timișoara la un scandal iscat între 3 bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că trei bărbați, în vârstă de 28, 35 și 36 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, s-au agresat fizic cu bâte, bărbatul de 28 părăsind locul incidentului. Bărbații, de 35 și 36 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. Totodată, polițiștii efectuează investigații în vederea depistării bărbatului în vârstă de 28 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
bataie timisoara