MENIU

Acoliții Elenei Lasconi au ieșit la atac. Jurnalist Realitatea Plus, încolțit de oamenii șefei reziștilor

Postacii de serviciu ai USR au ieșit la atac împotriva jurnaliștilor Realitatea PLUS. Întrebarea absolut normală a Alexiei Ditcov către Nicușor Dan este viralizată și transformată într-o țintă a comentariilor negative, în timp ce edilul general este prezentat ca un erou al răspunsurilor. Totul se întâmplă chiar în mijlocul scandalului cu buldorezere și poliție, în care trei oameni au fost răniți si pentru care reacția primarului general a fost: vai, sărăcii! 

Jurnalista Realitatea Plus Alexia Ditcov este unul dintre reporterii prezenți la scandalul de la Planșeul Unirii care i-au adresat întrebări incomode primarului Capitalei, și, la care, în mod evident, acesta a evitat să răspundă. Nicușor Dan s-a dezis de întrebările importante și a continuat circul la care au asistat atât jurnaliștii, cât și o țară întreagă.

Jurnalistul Realitatea Plus a adresat o întrebare logică și concisă, și anume, l-a întrebat pe Nicușor Dan de ce nu se găsește o soluție comună pentru planșeul din Piața Unirii. Primarul Capitalei a spus că ”numitorul comun este legea”.

A. Ditcov: Domnule primar, dacă se întâmplă o nenorocie cine își va asuma acest lucru, pentru că în mod real planeul se poate prăbuși în orice moment?

N. Dan: Aveți studii tehnice, doamnă?

A. Dictov: Dar cine ăși va asuma?

N. Dan: Aveți studii tehnice?

Contul de pe care a fost publicat videoclipul în care reporterul Realitatea Plus este acuzat că a fost trimis de PSD are doar clipuri pro Lasconi.

Candidata la șefia statului român, Elena Lasconi, pare că și-a împrăștiat acoliții într-un mod cât se poate de serios și ingenios.

@c0smey Nicușor Dan îi dă replica “jurnalistei” trimise de PSD. Ieri, primarii Sectoarelor 3 și 4 (PSD) au încercat să dea un tun de 800 de milioane de lei, din banii Guvernului Ciolacu, dar au fost opriți de Primarul Capitalei. #nicusordan #bucuresti #planseulunirii #stiri #politia #baluta #jospsd ♬ Giga Chad - sergionabeat




În urma videoclipului în care jurnalistul Realitatea Plus este acuzat, au început să apară și dubiile românilor privind presa. Vedem în comentariile clipului cum încrederea și corectitudinea sunt dărâmate de afirmații nefondate ale unor posibili ”angajați” ai Elenei Lasconi.

@c0smey Lasconi, ultimatum pentru Ciucă! PNL să semneze moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Ciolacu. #elenalasconi #motiunedecenzura #ciuca #guvern #ciolacu #pnl #jospsd #presedinte2024 #politica #alegeriprezidentiale #romania #usr ♬ GLORY (Slowed) - Ogryzek