MENIU

Guvernul, somat să deblocheze proiectul privind pensiile militare. Cine se opune majorării drepturilor pentru rezerviști?

Proiectul privind pensiile militare este motiv de dispută de câteva luni

Este scandal monstru pe pensiile militare! Oamenii se pregătesc să iasă în stradă în timp ce proiectul e blocat în Parlament. Surse din PNL citate de Realitatea Plus au dezvăluit că documentul nu poate intra în dezbateri fără un aviz de la Guvern, iar executivul refuză să dea avizul.

Liderul deputaților PNL i-a acuzat pe partenerii de guvernare de la PSD că ar bloca pentru a doua oară proiectul de lege care ar duce la majorarea semnificativă a pensiilor militare.

Gabriel Andronache susține că social-democrații "au inventat" o nouă procedură prin care este nevoie de un punct de vedere al Guvernului înainte de repartizarea actului normativ la comisii.

Nicolae Ciucă declanșează atacul împotriva PSD: „Ne blochează inițiative din motive pur politice” VIDEO

Pe de altă parte, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că proiectul este "făcut pe colțul mesei".

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu aruncă bomba în disputa pe pensiile militare. Șefii din Armată și-au apărat privilegiile. Miniștrii MApN si

Între timp, tot mai mulți oameni se alătură protestelor anunțate de Ziua Armatei. Oamenii spun că s-au săturat de ping-pong-ul guvernanților și că drepturile oamenilor nu pot fi confiscate politic în an electoral.

Gabriel Oprea vine cu soluția pentru PENSIILE militarilor și polițiștilor. Este suficient să fie eliminate 3 OUG-uri - VIDEO

Mai multe articole despre:
pensiile militare proiect de lege blocat scandal