MENIU

Această femeie în vârstă de 63 de ani a reușit să slăbească 110 kilograme cu o rețetă simplă

Această femeie în vârstă de 63 de ani a reușit să slăbească 110 kilograme cu o rețetă simplă

În urmă cu patru ani, Diane Naylor, acum în vârstă de 63 de ani şi pensionară, s-a mutat în Oakhurst, California, şi şi-a dat seama că poate să-şi schimbe viaţă. La momentul respectiv, femeia cântărea în jur de 200 de kilograme şi nu putea ieşi din casă. Cu toate acestea, s-a ambiţionat şi a reuşit să piardă peste 100 de kilograme cu ajutorul unei reţete simple.

Iată în ce constă:

1. Începe acum – Nu aştepta, nu vei întineri. Femeia a început la 59 de ani, deci oricine o poate face.

2. Fă mici schimbări în stilul de viaţă – La început, femeia a început să meargă până la cutia poştală, chiar dacă nu îşi putea ţine echilibrul. Apoi a început să meargă pe bicicletă în casă, apoi afară.

3. Caută o reţea de ajutor – Naylor s-a înscris în echipa „Taking Off Pounds Sensibly” după ce a slăbit 25 de kilograme pe cont propriu.

4. Fă un efort să mănânci ceva nou – Femeia nu mâncase niciodată fructe de mare până atunci, însă acum a avut curajul să încerce.

5. Nu te baza pe o dietă – Totul trebuie să fie un stil de viaţă. Diane a eliminat junk food-ul şi a început să mănânce mai multe fructe şi legume, scrie doctorulzilei.ro.

6. Asigură-te că nu te abaţi de la drum – Te poţi confruntă cu depresii şi perioade mai proaste, însă este important să mergi mai departe, chiar dacă acul cântarului nu se mai mişcă.

7. Mănâncă o singură masă – Chiar dacă ţi-e poftă de mai multe lucruri, trebuie să faci o singură alegere iar această trebuie să fie sănătoasă.

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire cum slabesti