MENIU

Accident tragic într-un supermarket din Brazilia: O angajată a murit sub rafturile care s-au prăbușit peste ea

Accident tragic într-un supermarket din Brazilia: O angajată a murit sub rafturile care s-au prăbușit peste ea

Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani din Brazilia. Ea a murit strivită de rafturile supermarketului unde muncea de trei luni. Alți opt oameni, angajați, dar şi clienţi ai magazinului, au fost răniţi. Şase dintre ei au ajuns la spital, cu răni uşoare, iar celelalte două victime au plecat acasă, relatează Realitatea PLUS.

Totul s-a petrecut într-un supermarket din oraşul brazilian Sao Luis. Rafturile au căzut ca nişte piese de domino, unele peste altele. Au fost surprinse de cădere nouă persoane, personal al supermarketului, dar şi clienţi.

Din nefericire, o angajată în vârstă de 21 de ani, Elane de Oliverira Rodrigues, care muncea de trei luni în magazin, a murit sub greutatea rafturilor pline cu produse.

Camerele de supraveghere din supermarket au surprins cum personalul şi clienţii au înlemnit la auzul unui zgomot asurzitor. Apoi, toată lumea s-a panicat şi a fugit.

În afară de fata decedată, şase persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

Alte două persoane, cu răni minore, au primit permisiunea să plece acasă.

Operaţiunile de salvare a celor rămaşi sub rafturile pline au durat mai bine de 11 ore. Peste 270 de pompieri au muncit pentru a-i recupera pe supravieţuitori.