MENIU

Scandalul din Pantelimon, pornit de la un conflict amoros: detalii halucinante. 400 de polițiști, mobilizați în stradă

Scandalul din Pantelimon, pornit de la un conflict amoros: detalii halucinante. 400 de polițiști, mobilizați în stradă/ Arhivă foto

Apar noi informații după bătaia cruntă din Pantelimon! Scandalul ar fi pornit de la o fată promisă unui băiat din București. Tânăra nu ar mai vrut să continue relația, așa că familia lui a venit să ceară înapoi banii pe care i-ar fi plătit pentru ea. Discuțiile au degenerat într-un război de stradă. Doi dintre cei trei agresori dați în consemn la frontieră după bătaia de la Pantelimon au fost găsiți de polițiști. Alte șase persoane se află în arest preventiv, iar 4 dintre scandalagii sunt păziți de oamenii legii pe patul de spital, acolo unde au ajuns după încăierare. Între timp, trupele speciale au organizat filtre în Capitală și în împrejurimi. Polițiștii opresc mașinile suspecte și îi verifică pe șoferi în speranța că îl vor găsi și pe celălalt făptaș, iar în același timp au loc noi audieri în acest caz. 

O problemă amoroasă ar fi dus la bătaia cruntă cu bâte şi săbii între interlopi

Scandalul din Pantelimon ar pornit de la o fată vândută de familie. Tânăra l-a refuzat pe băiat, iar familia a vrut banii înapoi.

La 4 zile de la scenele de film, e alertă maximă în localitatea Pantelimon. Mobilizarea de forţe este uriaşă: 400 de poliţişti, jandarmi şi luptători de la de la trupele speciale sunt în stradă. Nimeni nu iese şi nu intră din oraş fără să fie verificat. Peste 700 de maşini au fost oprite şi verificate şi 1.000 de persoane legitimate. Cu toate astea, un bărbat înarmat și extrem de periculos este încă liber.

Bătaie cu furci și bâte în Pantelimon. 6 persoane au fost reținute! Mașina agresorilor a fost identificată de polițiști

Politistii au ridicat din masinile distruse de agresori bate cutite si alte arme albe de pe care vor ridica mai multe amnprente pentru a-i putea identifica pe barbati.

Cearta dintre cele două familii a început, de fapt, cu câteva zile înainte de bătaia din orașul ilfovean. Pe 16 septembrie, un bărbat a reclamat la Poliție că a fost agresat de trei bărbați, care au coborât dintr-un vehicul. Autoritățile au deschis o anchetă, pentru a-i identifica.
Câteva zile mai târziu, scandalul a degenerat și totul s-a transformat într-un război în stradă.

Luptele violente dintre cele două familii s-au mutat apoi în Spitalul Pantelimon, acolo unde au ajuns victimele. Agresorii au năvălit la urgenţă, au distrus aparatura, au băgat în sperieţi pacienţii. În spital s-a instalat haosul.

Doi dintre cei trei agresori dați în consemn la frontieră după bătaia de la Pantelimon au fost găsiți de polițiști. Unul este de negăsit. Alte șase persoane se află în arest preventiv, iar 4 dintre scandalagii sunt păziți de oamenii legii pe patul de spital, acolo unde au ajuns după încăierare.