MENIU

Ruptura anului: Victoria și David Beckham își spun ADIO! Sportivul nu mai locuiește în casa din Londra

Ruptura anului: Victoria și David Beckham își spun ADIO! Sportivul nu mai locuiește în casa din Londra

Victoria și David Beckham trec printr-o perioadă nefastă, iar presa britanică spune că fostul fotbalist și soția sa trăiesc în case diferite. Sportivul s-ar fi îndrăgostit iremediabil de viața la sat, însă soția lui își dorește să trăiască în continuare în inima Londrei. Jurnaliștii speculează că divorțul este iminent. 

Sunt probleme în paradis pentru Victoria și David Beckham. Zvonurile spun că fotbalistul și-a petrecut ultima perioadă într-o zonă rurală din Anglia, în timp ce soția lui a rămas în Londra.

După 25 de ani de căsnicie se pare că tensiunea s-a instaurat și în viețile celor două vedete. Un apropiat al cuplului a declarat faptul că David Bechkam este îndrăgostit de un sat din sud-vestul Angliei, aflat la peste 150 de kilometri de Londra. Fostul fotbalist și-ar petrece majoritatea timpului acolo, departe de gălăgia din orașul aglomerat.

Se pare că cei doi au avut mai multe discuții pe baza acestui subiect, însă concluzia ar fi că David Bechkam este pregătit să se mute definitiv în satul Cotswold, în timp ce Victoria își dorește să trăiască în inima Londrei.

În urma zvonurilor, fanii și-au adus aminte de momentul jenant în care David Beckham i-a spus Victoriei să fie sinceră, în timp ce vedeta spunea că provine dintr-o familie de rând.

V. „Ai noștri au muncit foarte mult, suntem din clasa muncitoare”
D. „Fii sinceră”
V. „Sunt sinceră”
D. „Fii sinceră. Cu ce mașină te conducea la școală tatăl tău?”
V. „Păi, tatăl meu..”
D. „Nu, există un singur răspuns. Ce mașină era?”
V. „Păi, nu este un răspuns foarte ușor pentru că...”
D. „Cu ce mașină te ducea pe tine tatăl tău la școală?”
V. „Depinde!”
D. „Nu, nu, nu”
V. „Bine, în anii 80 tata avea un Rolls-Royce”.
D. „Mulțumesc!”. 

Mai multe articole despre:
victoria david beckham