MENIU

Accident rutier grav - Peste 20 de oameni au fost răniți după ciocnirea VIOLENTĂ între două autobuze - IMAGINI șocante

Accident grav în Polonia: 22 de răniți Foto: Agenția de presă poloneză PAP
Accident grav în Polonia: 22 de răniți Foto: Agenția de presă poloneză PAP

Un grav accident s-a produs în nord-vestul Poloniei, cu zeci de victime! După ciocnirea violentă între două autobuze, 22 de persoane au fost rănite. Un număr impresionant de forțe a fost mobilizat la fața locului.

 

Un accident rutier s-a produs într-un oraș din Polonia. 22 de oameni au fost răniți, după ce două autobuze s-au ciocnit într-o localitate aflată în nord-vestul țării, relatează Realitatea PLUS. 

Potrivit autorităților, unul dintre șoferi, cu răni multiple, a fost transportat la spital în stare critică. El a fost scos din vehicul cu ajutorul echipelor de descarcerare. Alte 21 de persoane au suferit răni din cauza coliziunii. Purtătorul de cuvânt al poliției locale a transmis că mulți dintre răniți sunt soldați. În cele două autobuze erau peste 50 de soldați, alături de superiori ai lor, potrivit presei poloneze.

Cele 22 de persoane au fost rănite în urma coliziunii a două autobuze în oraşul Szczecin, port situat în nord-vestul Poloniei. Mulţi dintre răniţi sunt soldaţi, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Unul din autobuze a fost zdrobit în partea din spate de un altul, în accident fiind implicate încă două furgonete, potrivit imaginilor transmise de televiziunea locală din Polonia și de Inspecția Transportului Rutier.

Mai multe articole despre:
accident rutier polonia raniti accident rutier