Articolele din categoria VREMEA:

Revin ploile! METEO PE TREI ZILE
Revin ploile! METEO PE TREI ZILE
Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel temperatura aerului va avea valori maxime între 20 de grade în depresiunile intramontane şi 26...27 de grade la câmpie. Soarele va străluci în voie, dar în timpul după-amiezii vor fi înnorări averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină. Astfel de fenomene se vor semnala în zonele de munte, local în Transilvania, pe arii restrânse în Moldova şi cu totul izolat în celelalte regiuni.
METEO PE TREI ZILE
Vremea se schimbă! METEO PE TREI ZILE
Vremea va fi uşor instabila. Ziua incepe cu vreme in general frumoasa, dar în special dupa-amiaza vor înnorari temporar accentuate. Local în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse si în regiunile vestice, vor fi averse, descarcari electrice şi intensificari de scurta durata ale vântului. În restul tarii astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate în aproape toata ţara, se vor încadra între 16 şi 25 de grade
Surprize mari din partea vremii! PROGNOZA METEO pe trei zile
SURPRIZĂ uriașă de la METEO! VREMEA pe trei zile
Vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi dupã-amiaza vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcări electrice şi intensificãri de scurtã durată ale vântului în jumătatea de sud-vest a ţării şi local în rest. La nivel izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în dealurile Banatului şi Crişanei  şi 23...24 de grade în Moldova şi vestul Dobrogei.
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice, în timp ce în restul teritoriului, regimul termic se va încadra în limite normale. Câţiva nori şi izolat ploi slabe, de scurtă durată în Crişana, Banat, vestul Transilvaniei şi la munte. Vântul va sufla cu putere în regiunile sudice, centrale şi pe crestele montane, iar în sudul Banatului se vor depăşi 50...55 km/h la rafală. Maximele se vor încadra între 14 grade pe litoral şi 22...23 de grade, în nord-vest şi centru.
PROGNOZA METEO pentru 3 zile: ploi în AVERSĂ, VREME INSTABILĂ şi VÂNT
PROGNOZA METEO pentru 3 zile: ploi în AVERSĂ, VREME INSTABILĂ şi VÂNT
Miercuri vremea va fi caldă, dar va deveni treptat în general instabilă. Peste zi, soarele domină atmosfera, iar ploi de scurtă durată, se vor semnala mai ales în zonele de deal şi de munte, precum şi în sud-vestul ţării. În aceste condiţii temperatura va avea valori maxime, cuprinse între 16 grade pe litoral şi 26 de grade în Lunca Dunării. Din această noapte în regiunile sud-vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali va ploua în averse, însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.
De joi, se schimbă VREMEA! METEO pe TREI ZILE
De joi, se schimbă VREMEA! METEO pe TREI ZILE
Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării. Maximele termice variază între 15 şi 25 de grade. Va fi şi soare, dar vor fi şi nori, iar ploi – doar în vestul şi nord-vestul ţării, local în centru şi nord şi pe arii mai restrânse în rest. Vor fi din nou averse, cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat vor lăsa cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp.
Vești bune de la METEO! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vești bune de la METEO! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...18 grade pe litoral şi 23....24 de grade, local, în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil, iar ploile slabe, de scurtă durată, mai cad doar izolat, mai ales la munte. Seara şi noaptea norii se adună temporar în Banat şi în Oltenia, unde sunt aşteptate noi averse însoţite de descărcări electrice. Vântul nu va trece de moderat.