Cum cureți gheața de pe parbriz în 60 de secunde. Trucul genial care salvează șoferii Toți șoferii se luptă cu gheața de pe parbriz, în sezonul rece fiind o adevărată provocare. Iată cum să cureți gheața de pe parbriz în numai 60 de secunde!
Taverna deschisă de Florin Călinescu, închisă de ANPC. Reacția vedetei: ”Foarte bine, dacă au găsit mizerie...” Cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu a deschis, în urmă cu 20 de ani, în parcul Tineretului, din București, taverna „La Călinescu”, care acum a fost închisă de ANPC pentru nereguli.
Planta care ține păianjenii departe. Inamicul insectelor pe care trebuie să-l ții în casă Printre multele ingrediente pe care le ai în bucătărie, există unul pe care îl poți cultiva și care te ajută să ții păianjenii departe.
Casa de vis, în funcție de zodia în care te-ai născut. Vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine Cum trebuie să arate casa ta de vis pentru a te simți cu adevărat fericită în ea!
De ce ling, de fapt, câinii pielea oamenilor? Explicația uluitoare din spatele acestui obicei ciudat Oamenii și diverse alte specii, inclusiv câinii, au un instinct natural de a îngriji rapid leziunile. Când câinele tău își linge o rană, o face pentru că saliva sa conține elemente care pot ajuta la vindecarea și curățarea rănii. Ei sunt, în mod natural, predispuși să ofere îngrijiri și să curețe.
Greșeala pe care o fac mai toți românii. Nu mai lăsa oala cu ciorbă să se răcească pe aragaz Aproape în fiecare zi facem anumite greșeli fără să ne dăm seama. Una dintre ele este să lăsăm oala cu ciorbă să se răcească pe aragaz. Nu e bine! Spun specialiștii. Care sunt riscurile la care te expui?
Prăjitură răcoritoare cu mure și mousse de iaurt: un desert extrem de savuros Această prăjitură cu mure și mousse de iaurt este o explozie de arome proaspete și cremoase, oferind o senzație plăcută cu fiecare mușcătură. Este desertul ideal atunci când dorești să-ți impresionezi familia și prietenii cu o delicatesă răcoritoare și delicioasă.
Cele 5 beneficii ascunse ale Vitaminei D. Nu este bună doar pentru oase Deși marea majoritate a oamenilor consideră că Vitamina D este bună doar pentru aportul necesar sistemului osos, aceasta este benefică și pentru alte funcții ale organismului.
A început prima curățenie generală din acest an, în parcurile din sectorul 4 - POZE Se anunță prima ninsoare mai consistentă peste București, în acest weekend. Pentru asta, cei mai gospodari își aranjează terenul! Pe lângă pregătirea mașinilor și utilajelor de deszăpezire, la sectorul 4 s-a trecut chiar la amenajarea spațiilor verzi, care vor avea și ele nevoie de zăpadă.
Dorul de Spania, alinat cu o rețetă delicioasă. Cum faci paella cu fructe de mare: rețeta clasică, plină de arome Dacă și pe voi vremea de afară vă invită la visare iar gândul la o vacanță în Spania, cu o Sangrai rece în față, nu vă dă pace, noi vă propunem o rețetă clasică de paella cu fructe de mare, plină de arome spaniole și care este foarte ușor de făcut!
Cel mai simplu mod ca să îți îmbunătățești memoria. Este dovedit științific! Îți poți îmbunătăți memoria făcând anumite schimbări în stilul tău de viață, spun studiile. Exercițiile fizice, o alimentație sănătoasă sau practicarea unor activități care să reducă stresul sunt printre cele mai la îndemână.
Combină mierea cu ardei iute și vei obține un elixir pentru sănătate uimitor. Rezultatul te va surprinde Descoperă beneficiile unui truc naturist simplu și revigorant, care implică amestecarea ardeiului iute cu miere pentru a obține un elixir puternic pentru sănătate și energie.
Deparazitarea la câini. Cât de des se face: recomandări importante pentru a avea un patruped sănătos și fericit Dacă ai un câine, trebuie să fii atent la foarte multe aspecte pentru a te asigura că se simte bine, iar una dintre problemele fundamentale este deparazitarea. Infestarea cu paraziți intestinali apare mult mai des în perioadele cu vreme caldă, unde solul îngheață rar. Află cât de des se face deparazitarea la câini și ce măsuri poți lua pentru a-ți proteja prietenul patruped.
Ușa unei biserici din Transilvania deține recordul de „cea mai complicată încuietoare din lume” Biserica din localitatea sibiană Biertan deține recordul mondial la ușa cu cea mai complicată încuietoare. Construită la 1515, uşa sacristiei bisericii fortificate din Biertan a cunoscut faima internațională după ce, la 1900, a fost scoasă din balamale şi dusă la Paris, la Expoziţia Mondială. Cu acest prilej, a primit un premiu pentru frumoasa şi complexa încuietoare cu care era înzestrată, compusă dintr-un mecanism de închidere în 19 puncte.
Ce este „Bacillus Cereus” - dușmanul invizibil care se află în fiecare frigider Nutriționiștii spun că aproximativ 30% dintre toxiinfecțiile alimentare sunt cauzate de consumul de mâncare alterată.
Unde trebuie să pui frigiderul în casă? Greșeala pe care o fac aproape toți Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii atunci când amplasează frigiderul este să îl lipească de perete.
Obstacolul care te împiedică să îți îndeplinești visurile, în funcție de zodia ta Află ce te împiedică să îți îndeplinești visurile și ce poți face pentru a schimba lucrurile în favoarea ta!
Motivul pentru care avem buzele uscate iarna. Ce ar trebui să facem V-ați întrebat vreodată de ce vi se usucă buzele iarna? La fel cum pielea suferă în această perioadă, și buzele - care sunt și mai sensibile- se usucă, crapă și dor. Motivul este unul simplu, iar vestea bună este că există soluții pentru această problemă.
Pensie de urmaș 2024. Care sunt modificările, cum se acordă Pensia de urmaș este un drept stabilit prin lege, de care pot beneficia fie soțul/soția persoanei decedate, fie copiii acesteia, în condițiile prevăzute de lege.
Test rapid: primul animal pe care îl vezi în imagine dezvăluie sursa problemelor tale actuale. Rezultatul te va pune serios pe gânduri Ochii tăi văd o imagine de ansamblu, dar mintea ta prioritizează ceea ce simți și ceea ce te deranjează cel mai mult în acest moment!
Misterul invitațiilor de nuntă: cine se trece primul, mirele sau mireasa? Mulți români nu știu cum e corect Căsătoria este unul dintre cele mai importante momente din viața fiecărei femei, iar invitația de nuntă este, practic, primul pas pe care îl faci pentru a-i anunța pe oamenii speciali din viața ta despre fericitul eveniment. Sunt, totuși, câteva reguli de bază cu privire la redactarea unei astfel de invitații, pe care mulți dintre noi nu le cunosc. Iată ce trebuie să știi înainte de a face acest pas!
Testul de două secunde care îți arată dacă ai insuficiență cardiacă. Fă-l imediat! Bolile cardiovasculare, care afectează inima sau sistemul circulator, sunt periculoase, iar una dintre cele mai temute este insuficiența cardiacă ce apare atunci când inima nu este capabilă să pompeze sânge în corp, în mod corespunzător.
Care sunt cele mai bune alimente pentru sănătatea creierului? Recomandările nutriționiștilor Pe măsură ce înaintăm în vârstă, creierul este mai predispus la degradarea cauzată de stresul oxidativ și inflamație, astfel că alimentele de bună calitate sunt și mai importante.
O nouă metodă de înșelătorie circulă pe Facebook. Utilizatorii, grav afectați: hackerii cer sume uriașe O nouă metodă de înșelătorie și-a făcut apariția în mediul online. Specialiștii atrag atenția asupra faptului că utilizatorii rețelei de socializare Facebook pot să-și piardă accesul la cont dacă accesează un link.
5 suplimente alimentare care nu trebuie luate niciodată "după ureche". Risc major pentru sănătate! Mulți oameni se bazează pe suplimente pentru a se asigura că primesc vitaminele și mineralele necesare pentru a rămâne sănătoși și plini de energie
Sfântul Antonie cel Mare, 17 ianuarie. Sărbătoare importantă a ortodoxiei: ce NU trebuie să faci astăzi pentru a fi ocolit de necazuri tot anul Sfântul Cuvios Antonie cel Mare este cinstit de biserică la 17 ianuarie. Este considerat de tradiţia monastică drept cel mai popular ascet şi începătorul vieţii călugăreşti.
Băutura minune care te scapă de monotonie și îți dă un boost de energie dimineața. Îți face ziua mai frumoasă În fiecare dimineață, te gândești care sunt alimentele pe care ar trebui să le incluzi în meniul celui mic pentru a avea energia necesară până seara, la culcare. Important este ca fiecare dintre mese și gustări să contribuie la aportul zilnic recomandat de vitamine și minerale, pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasă.
De ce nu ar trebui să depozitezi niciodată cartofii lângă ceapă. Mulți români fac această greșeală Deteriorarea şi încolţirea unor legume pot să fie cauzate de condiţiile de păstrare, dar şi de plasarea lor lângă alte vegetale. Astfel, nu mulți știu că - în ciuda aparențelor - cartofii și ceapa nu fac "casă bună împreună".
Cum usuci mai repede hainele în casă, iarna. Trucurile care te ajută să ieși din impas Timpul de uscare al hainelor se prelungește iarna, cu atât mai mult dacă nu ai un uscător. Încearcă şi alte metode pentru a reduce timpul de zvântare a rufelor abia scoase din maşina de spălat!
Musaca delicioasă, exact ca la bunica acasă. Preparatul perfect pentru serile reci de iarnă Dacă ești în căutarea unei rețete pentru o musaca gustoasă și sațioasă, noi avem soluția! După mai multe căutări prin caietele de rețete ale bunicii, am găsit cea mai bună rețetă de musaca pe care poți să o încerci și tu.