Articolele din categoria TIMP LIBER:

 EXERCIŢII FIZICE
Cât sport este recomandat pentru copii și adolescenți. Ce spun specialiştii
Copiii și adolescenții, în general, trebuie să practice activități fizice de intensitate moderată până la o intensitate mai mare cel puțin o oră pe zi timp de cinci zile pe săptămână, iar ocupațiile sedentare care nu au legătură cu învățatul nu trebuie să depășească două ore pe zi, au apreciat specialiștii participanți la Simpozionul privind 'Implementarea activității fizice, obiectiv esențial în sănătatea publică', în cadrul Congresului Extraordinar al Asociației Spaniole de Pediatrie (AEP), care s-a încheiat sâmbătă la Madrid, relatează Europa Press, potrivit AGERPRES.
Ce se întâmplă în creier în timpul orgasmului
Ce se intampla în creier în timpul orgasmului
Va aduceti aminte caricaturile care circulau la un moment dat pe internet cu telecomanda pentru femei si telecomanda pentru barbati? Cu siguranta DA. Ei bine, lucrurile nu stau foarte departe nici in viata reala. Mai ales cand vine vorba despre orgasm. Daca la barbati este mai simplu, creierul focusandu-se mai mult pe stimularea fizica in timpul actului sexual, la femei porneste la treaba o intreaga masinarie. Cel putin asa sustine o echipa de cercetatori olandezi, de la Universitatea din Groningen.
Esti inselat sau nu? Top comportamente considerate infidelitate si ce ascund ele
Esti inselat sau nu? Top comportamente considerate infidelitate si ce ascund ele
Ce fel de comportament presupune inselatul? Un studiu recent realizat de Universitatea Michigan a incercat sa raspunda la aceasta intrebare. Cercetarea, intitulata, „Oare te-a inselat? Perceptii in functie se sex, atasament si comportament”, a fost publicata in Evolutionary Psychology si a fost realizata pe un sondaj la care au participat 456 de studenti. Ei au avut de privit 27 de comportamente si pe care le-au evaluat pe o scala de la 0 la 100. 
Menage a trois
7 idei sexy pe care ar trebui să le eviţi
Când vine vorba despre sex imaginaţia este mai mult sau mai puţin bogată. Şi pentru că sexul implică cel puţin încă o persoană, înainte de a pune în practică ideile sexy care îţi vin, ar fi bine să discuţi cu partenerul. Iar înainte de a vorbi cu el, ar trebui să te gândeşti la consecinţele pe termen lung dacă vrei într-adevăr să faci ceea ce ţi-a trecut prin cap pentru că, la un moment dat, s-ar putea să regreţi. Poate că acum o casetă hot cu partenerul(a) ţi se va părea o idee excitantă, dar dacă aceasta ajunge unde nu trebuie, mai exact pe Youtube sau alt site, s-ar putea să-ţi pară rău.