Articolele din categoria TIMP LIBER:

CUM SĂ FACI BANI: 9 obiceiuri financiare care te pot îmbogăţi
CUM SĂ FACI BANI: 9 obiceiuri financiare care te pot îmbogăţi
Cum sa faci bani? este intrebarea care te macina zi de zi, ora de ora. Insa daca te uiti in jur vezi ca economia este la pamant, somajul creste, piata de actiuni merge in jos, iar piata imobiliara este departe de ce era in urma cu 6 ani, iar intrebarea Cum sa faci bani? pare fara rost. Mai ales ca oamenii sunt din ce in ce mai ingrijorati din cauza ca recesiunea economica s-ar putea inrautati, iar ei ar putea ajunge la sapa de lemn.
Cele mai ciudate dependențe de mâncare
Cele mai ciudate dependențe de mâncare
Unii ajung sa fie bulimici intrucat consumul excesiv de mancare le da un sentiment de vinovatie acut. Pentru cei afectati, exista anumite alimente cheie care le declanseaza starea de high prin productia de serotonina si dopamnina. La fel ca si in alte cazuri de dependenta, atunci cand renunti la problema, treci printr-un sevraj asemanator lasatului de, ei bine, de orice lucru care iti da dependenta, scrie dietetik.ro. Vezi mai jos cele mai ciudate dependente de mancare.
Așa arată apartamentul în care doarme Papa Francisc Photo
Așa arată apartamentul în care doarme Papa Francisc
Modest şi umil, asta e imaginea pe care şi-a creat-o Papa Francisc, încă din data de 13 martie 2013, atunci când a fost ales de către conclavul cardinalilor să conducă destinele catolicilor şi nu numai ale lor... În ceea ce priveşte cazarea sa la Vatican, Suveranul Pontif a dat, încă o dată, dovada modestiei sale. Spre deosebire de cei de dinaintea sa, care au locuit în apartamentele generoase din Palatul Apostolic, Papa Francisc a ales să nu se mute într-o asemenea locuinţă, scrie apropo.ro.