Alt tip Așa se măsoară corect tensiunea arterială! Nu degeaba este numită "ucigașul tăcut"! Măsurarea corectă a tensiunii arteriale este foarte importantă. În funcție de valorile obținute se pot lua măsurile adcvate pentru fiecare individ în parte, menite să stabilizeze această funcție fiziologică vitală a organismului uman.
Alt tip O procedură nouă care tratează cu succes infertilitatea feminină In ultimii ani, sterilitatea cauzată de aparitia precoce a menopauzei afecteaza multe femei.
Alt tip Cum să tratezi rapid alergiile ochiului Alergiile ochiului afectează anual aproximativ 20% dintre cetățeni, dar de acest tip de neajuns se plang tot mai multi oameni. Iar varsta scade, spun medicii. C
Alt tip Câteva sfaturi care reduc riscul cancerului de prostată Nu există nici o strategie demonstrata de prevenire a cancerului de prostata, dar riscul poate fi redus cu o alimentație sănătoasă și exercitii fizice. Există dovezi că alegerea unei diete sanatoase, saraca in grasimi si bogata in fructe si legume, scade probabilitatea dezvoltarii acestei boli.
Alt tip O metodă recentă de epilare definitivă dă rezultate uluitoare după prima ședință Vara nu este departe, asa ca pentru cei interesati, iată informatii pretioase despre o metoda recenta de epilare definitiva ce este promite un tratament usor, cu timp de recuperare redus, valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Alt tip Totul despre vasectomie. Ce recomandă medicii Astazi va prezentam o procedura de contraceptie definitiva destinata partii masculine dintr-un cuplu, metodă destul de folosita in alte parti ale lumii: vasectomia.
Alt tip Ce efect are studiul sistematic al muzicii asupra copiilor Cercetătorii specializați în neuroștiințe sunt convinși că muzica face creierul să cânte. S-a demonstrat că sunetele care ne stârnesc emoții puternice, mai ales în momentele de intensitate maximă a senzației de bine, stimulează secreția de dopamină.
Alt tip Fertilizarea in vitro, o soluție posibilă atunci când medicamentele eșuează Fertilizarea in vitro, misterioasă în urmă cu aproape 40 de ani, când primul copil venit pe lume prin aceasta procedură, Louise Brown, vedea lumina zilei, a intrat astazi in limbajul cotidian.
Alt tip Grăsimea în exces poate fi eliminată definitiv cu ajutorul criogeniei Cine ar fi crezut acum 50 de ani că frigul va fi vioara întâi a unor terapii revoluționare? În domeniul sanatatii se inventeaza in fiecare an noi dispozitive si tehnologii care readuc echilibrul organismului, dar nici industria de infrumusetare nu a stat pe loc.
Alt tip Remedii naturiste pentru arteroscleroză. Nu renunțați, însă, la medicamente Ați fost la doctor și ați aflat o veste proastă: trebuie să faceți câteva investigații costisitoare pentru a afla ce cantitate de grăsime s-a depus pe pereții arterelor, dacă nu s-au îngustat, și-au pierdut elasticitatea și îngreunează circulația sângelui.
Alt tip Care este alimentația indicată pentru o tiroidă sănătoasă Tiroida, cea mai mare glandă a sistemului endocrin, produce 2 hormoni cu un rol capital in sanatatea noastra: stimulează metabolismul general, influențează utilizarea energiei, viteza producerii de proteine și termoreglarea organismului, iar lista continuă: stimulează la copii creșterea scheletului, are un rol determinant in compoziția sângelui și contribuie la un sistem nervos echilibrat.
Alt tip Ajută-ți corpul să-și recapete forma! Cum scapi de depozitele de grăsime Primavara a venit, mancarea grasa a pierdut teren, dar urmele lăsate pe corp de alimentația specifică anotimpului friguros n-au dispărut odată cu creșterea gradelor din termometre.
Alt tip Tu știai care este principalul motiv de infertilitate? Vei fi surprinsă! Infertilitatea generează multă nefericire, iar sistemele de sănătate de pe toate meridianele investesc bani serioși în tratamente menite să faciliteze minunea de a aduce pe lume copii.
Alt tip Care sunt efectele muzicii asupra sănătății La mulți ani, dragi mămici! Avem pentru voi un mic cadou muzical. Am ales acest vehicul deoarece mamele sunt reprezentarea iubirii necondiționate, iar Shakespeare credea că muzica este hrana dragostei. Totodată, este o sursă de sănătate.
Alt tip 5 pași care reduc riscul îmbolnăvirii de Alzheimer Boala Alzheimer afectează tot mai multe persoane, și nefericirea de a-i vedea pe cei dragi incapabili să stabilească punți cu familia și prietenii de o viață determină oamenii de știință să se aplece tot mai intens asupra acestui subiect.
Alt tip Ai auzit de prediabet? Care sunt simptomele și cum să te ferești de complicații Cunoașteți noțiunea de prediabet? Se caracterizează printr-un nivel mai crescut de glucoză din sânge decât în mod normal, dar nu suficient de mare încât o persoană să poată să fie diagnosticată ca având diabet zaharat.
Alt tip Cum poate fi rezolvată definitiv problema unor depozite de grăsime neplăcute Există situatii in care, in ciuda regimului de viață corectat prin alimentatie si exercitiu fizic, anumite depozite de grasime "nu vor sa cedeze".
Alt tip Cum prevenim osteoporoza cel mai simplu Cu toate că osteoporoza este o afecțiune comuna în rândul persoanelor în vârstă, nu este o parte inevitabilă a îmbătrânirii.
Alt tip Totul despre fertilizarea in vitro - când medicina e la granița dintre știință și Dumnezeu Fertilizarea in vitro poate fi considerată ca fiind la granita dintre stiinta si Dumnezeu, iar constientizarea acestui aspect ne poate feri de pericole încă necunoscute.
Alt tip Exerciții care previn incontinența urinară și anumite disfuncții erectile Un articol publicat de editorul executiv al revistei Școlii Medicale Harvard aduce vești bune bărbaților. Și anume că exercițiile kegel nu sunt destinate doar femeilor, putând avea aplicabilitate și în cazul domnilor trecuți de o anumită vârstă.
Alt tip Așa poți să-ți îmbunătățești concentrarea și memoria. E foarte simplu Îmbătrânirea naturală conduce inevitabil la schimbari graduale în multe privințe, multe dintre ele fiind asociate cu gândirea și memoria.
Alt tip Vrei să slăbești? E mai simplu decât crezi. Ce trebuie să faci înainte de micul-dejun Pentru foarte mulţi dintre noi, ideea de a ne trezi dimineaţă cu o oră mai devreme pentru a face mişcare este de nesuportat. Sunt însă mulţi care pot depune mărturie că exerciţiile fizice de dimineaţă au mai multe beneficii decât cele făcute în a doua parte a zilei sau chiar seara.
Alt tip Cum să te lași de fumat în câțiva pași simpli Indiferent de motivul pentru care vrei să te lași de fumat, trebuie să stii că s-ar putea sa nu reușești din prima. În plus, renunțarea la acest obicei include factori psihologici și de dependență fizică, care se rezolvă prin terapie.
Alt tip Atenție la alimentele toxice deghizate într-unele sănătoase. Cum să le descoperi Știm cu toții, alimentele nesănătoase sunt principalul motiv pentru care omenirea e mai bolnavă decât oricând. În mod suprinzător, unele dintre acestea sunt considerate lipsite de riscuri, ieșind din categoria junk-food deghizate.
Alt tip De ce trebuie să le faci copiilor analize genetice Într-o țară care nu are suficienți bani pentru tratamente la cancer, a vorbi despre analize pentru depistarea a ceea ce ne este scris în gene, adică predispoziție pentru boli cardiace sau alte afecțiuni grave, ca osteoporoza, maladii ale colonului sau ale stomacului, poate părea deplasat.
Alt tip "Mulțumesc!" - cuvântul care ne face deținătorii unei arme a binelui În timp ce copiii din România învață din prima poezie cum un cățel a furat o rață, cei din Marea Britanie află, tot din prima poezie, că inimile se pot deschide ușor cu două chei: "mulțumesc" și "te rog".
Alt tip Cum poți recunoaște semnele unui atac vascular cerebral și cum să-l previi Mulți oameni ajung la medic și primesc un sfat ultimativ: lasă-te de fumat, lasă-te de alcool, schimbă hrana, dă jos din kilograme.
Alt tip Motivele pentru care automedicația și medicina de pe internet nu ne fac sănătoși Nivelul scăzut de educație medicală, cauzat de inexistența, aproape, a campaniilor publice de informare, crește riscurile la care este expusă populația.
Alt tip Este aspirina un medicament minune? Ce spun medicii Este aspirina medicament minune? Imaginați-vă că oamenii de știință ar face anunțul descoperirii unui tratament ieftin care poate să salveaze multe vieți și ar putea reduce costurile sistemelor de sănătate! În plus, fără rețetă.
Alt tip Să-i cumperi sau nu un câine copilului? Ce spun specialiștii Oamenii au în sânge binele, visează pacea, liniștea și solidaritatea, iar unul dintre sfaturile pe care le dau specialiștii pentru a educa un copil în spiritul acestor valori, dar și al iubirii necondiționate, este acela de a-l crește alături de un câine.