Postul Paștelui 2020. Rețete de post. Chifteluțe mânăstirești Postul Paștelui 2020. Rețete de post. Două rețete de chiftele din legume, binevenite în această perioadă. Chifteluțele mânăstirești sunt preparate foarte des de măicuțe și călugări. Este vorba despre preparatul numit „chiftele din fasole boabe cu garnitură din orez”.
Anunț NASA: Salata „spațială” este cea mai sănătoasă și sigură pentru consum Astronauţii agenţiei spaţiale americane NASA au anunţat că salata cultivată în totalitate în spaţiu este la fel de nutritivă şi sigură pentru consum ca şi cea de pe Pământ.
Postul Mare 2020. Paşte 2020. Reţete de post. Mâncare şi prăjituri de post Postul Mare 2020. Paşte 2020. Reţete de post. Mâncare de post. Prăjituri de post. Daca credeai ca nu poti face prea multe in perioada postului, cu sfaturile maicutelor si calugarilor ajungi sa faci rapid si usor mancaruri si dulciuri de post la care nici nu te gandeai pana acum.
Postul Paștelui 2020. Cum ne păstrăm energia în perioada Postului Mare Postul Pastelui 2020, denumit si Postul Mare, la ortodocsi dureaza peste o luna de zile, din 2 martie pana pe 18 aprilie. In cele 40 de zile pana la Praznicul Învierii lui Iisus Hristos, pe 19 aprilie, organismul are nevoie in continuare de alimente energizante, bogate in vitamine si minerale. Iata cateva sfaturi pentru a va pastra energia pe toata durata Postului, care este extrem de restrictiv.
Alt tip Fresh Refresh: Capcanele apei îmbuteliate Uneori deciziile pe care le luăm ca să trăim sănătos, ne afectează sănătatea. Se întâmplă, spun specialiştii, în cazul apei îmbuteliate. Cele mai multe dintre sticlele de plastic conţin o substanţă numită BPA - Bisfenol A, care ajunge în organismul nostru. Un studiu american a arătat că cei care beau apă îmbuteliată au în organism un nivel cu 69% mai mare de Bisfenol A decât cei care beau apă de la robinet.
Alt tip Cauza principală de infertilitate la femei nu este de ordin medical. Iată care e Știți care este principala cauza de infertilitate la femei? Paradoxal, sau poate nu, motivul nu este unul medical, ci mai degraba unul social, ce il induce pe primul.
Alt tip Nu e de joacă! Afecțiunea periculoasă care se manifestă în somn Apneea obstructivă de somn, un blocaj al căilor respiratorii, este o afecțiune periculoasă, și de aceea nu trebuie ignorată.
Alt tip Ce să mâncăm în fața copiilor ca să le dăm un exemplu de alimentație sănătoasă Mâncăm haotic, adesea nesănătos, și din nefericire suntem model pentru copiii noștri.
Alt tip Cum alegi între sterilet și pastile contraceptive? Neapărat, întrebi medicul! Care este cea mai bună metodă contraceptivă? Cum optezi între sterilet și pastile? Adevărul este că nici medicii nu vorbesc pe aceeași voce!
Alt tip Tinerețea este o stare de spirit, dar nu te amăgi! Cum să-ți menții sănătatea mentală Tinerete fara batranete? Doar în basmul lui Petre Ispirescu, și fără final fericit! Totuși, câteva sugestii venite din partea unui neurochirurg sunt binevenite.
Alt tip Cum să bei apă ca să-ți îmbunătățești starea de sănătate Știți de unde vine recomandarea de a bea zilnic 2 litri de apă?
Alt tip Pasul esențial în tratamentul pentru infertilitate Tratamentul pentru infertilitate poate fi o cursă de lungă durată, și sunt puține femei care susțin că au traversat-o ușor.
Alt tip Informații despre vindecarea unor cancere care păreau până recent fără speranță Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pentru găsirea tratamentului impotriva cancerului, și deși zeci de mii de vieți se pierd încă din cauza temutei maladii, există și vești bune.
Alt tip Ce este polipoza nazală, care sunt cauzele și cum se manifestă Polipii diferă de la copiii la adulți, și sunt o afecțiune pe care nu o face toată lumea.
Alt tip Ce pot păți copiii din cauza alimentației nesănătoase Combinația dintre o alimentație nesănătoasă și un psihic dezechilibrat reprezintă cauza tuturor bolilor.
Alt tip Marele secret al unei sănătăți de invidiat Unul dintre secretele unei sănătăți de invidiat este somnul de calitate.
Alt tip Medicamente ginecologice fără prescripția medicului? Iată câteva informații utile Farmaciile sunt pline de medicamente care pot fi administrate în cazul unor afecțiuni ginecologoce fără prescripție medicală.
Alt tip Somnul odihnitor, marele secret al unui om sănătos Unul dintre secretele unei sănătăți de invidiat este somnul de calitate.
Alt tip Femeile la menopauză pot deveni mame folosind material genetic propriu! O procedură revoluționară, prin care femeile aflate la menopauză pot deveni mame, a fost lansată recent în România.
Alt tip Nu mai amânați problemele stomatologice până în ultimul moment O dantură prost întreținută poate fi o bombă cu ceas pentru starea generală de sănătate, iar România este una dintre țările codașe în privința educării populației.
Alt tip De ce fac copiii polipi și cum ar trebui să procedeze părinții Foarte mulți adulți nu știu ce atitudine este sănătos să adopte atunci când copiii fac polipi.
Alt tip De ce apare menopauza precoce? Iată ce influențează acest proces Ce este menopauza precoce și care sunt motivele pentru care un proces biologic care survine, în mod normal, între 45 si 55 de ani, apare mai repede?
Alt tip De ce e bine să ne întoarcem din când în când la scrisul de mână Scriem de mana sau cu ajutorul tastaturii? Depinde de varsta! Unii dintre noi abia stim la ce-i bun un stilou. Ce putem pierde daca renuntam la scrisul de mana si ce putem castiga daca ne intoarcem la el?
Alt tip Recomandarea nutriționiștilor. Ce ar trebui să mâncăm vara În sezonul temperaturilor ridicate, energia si buna dispozitie depind in mare masura de stilul de alimentatie.
Alt tip Sindromul epuizării nervoase. Care sunt simptomele Starea de oboseală mentală extrema are incidență tot mai mare, fiind una dintre caracteristicile omului modern.
Alt tip Albirea dinților nu se face după ureche. Iată care este procedura corectă Una dintre obsesiile starletelor, dinti cat mai albi, nu mai este de mult un vis imposibil.
Alt tip România, țara cu cele mai multe adolescente însărcinate. Ce informații trebuie să afle copiii Lipsa educației sexuale în școli face din România țara europeană cu cele mai multe adolescente care rămân însărcinate.
Alt tip Sănătatea inimii, plină de mituri. Demolăm acum 5 dintre ele Nu există domeniu neacaparat de mituri, deci sănătatea nu face excepție. Dimpotrivă. Orice mit care se respectă poate avea o rădăcină cu corespondent în realitate.
Alt tip Insolația poate fi fatală. Care sunt primele simptome O afecţiune tratată de mulţi cu indiferenţă, din cauza convingerii că este banală şi poate fi tratată uşor, aduce cu sine riscul unor complicaţii majore. Este vorba despre insolaţie. Lipsa unei intervenţii rapide, în condiţiile unor afecţiuni, poate cauza chiar decesul.
Alt tip Alimentele care ne ajută să ne păstrăm creierul în formă maximă Așa cum nu există o pilulă magică care să prevină declinul cognitiv, nu există niciun aliment minune care să mențină creierul în formă maximă, pe masură ce îmbătrânim.