Articolele din categoria MEDIU:

Oamenii mutilați de urși cer intervenția de urgență a autorităților. Foto arhivă
VIDEO | Victimele urșilor din Covasna fac dezvăluiri cutremurătoare. Oamenii mutilați pe viață cer autorităților să ia măsuri urgente
Victimele urșilor din Covasna fac dezvăluiri cutremurătoare. Oamenii mutilați pe viață cer autorităților să ia măsuri urgente. Asta în timp ce un demnitar UDMR susține că împușcarea sau eutanasierea urșilor este o soluție parțială. Este vorba despre președintele Consiliului Județean Covasna care spune că ONG-urile nu sunt de acord cu ordonanța propusă de Ministerul Mediului pentru că au văzut urși doar în desene animate. Replica activiștilor de mediu nu a întârziat. 
Primarul general Nicușor Dan a anunțat SOLUȚIA pentru criza gunoaielor din București Foto: INQUAM Video
Primarul general Nicușor Dan a anunțat SOLUȚIA pentru criza gunoaielor din București
Autoritățile din Capitală au găsit o soluție pentru a rezolva criza gunoaielor. Va fi înființată Asociația de dezvoltare intercomunitară, prin care vor fi accesați bani europeni. Acesta este anunțul făcut de primarul general, Nicușor Dan, după ședința pe care a avut-o miercuri cu primarii de sector și prefectul Capitalei. Nicușor Dan a anunțat că banii vor fi folosiți pentru a crea locuri pentru depozitarea deșeurilor. 
Incendiu pe platforma industriala a Constanței
Șeful Gărzii de Mediu: Pe marile platforme poluatoare sunt "Dorei" din cauza cărora se pot produce catastrofe
Șeful Gărzii de Mediu. lansează un avertisment alarmant, după accidentele poluatoare de la Petromidia, Azo Mureș și platformele industriale ale Ploieștiului și Constanței. Octavian Berceanu susține că unii operatori care operează cu substanțe chimice periculoase au angajat "Dorei" nu știu să gesioneze inslatațiile de avertizare, iar uneori chiar au ignorat semnalele de alarmă.