Articolele din categoria MEDIU:

Cutremur PUTERNIC - 7,2 magnitudine! Mai mulți oameni au murit Foto: Twitter.com
Stare de URGENȚĂ în Haiti după seismul PUTERNIC, de 7,2 magnitudine - Bilanțul MORȚILOR, în creștere: Peste 300 de decese. IMAGINI cu dezastrul FOTO&VIDEO
Un cutremur cu magnitudine 7,2 s-a produs sâmbătă după-amiază în vestul statului Haiti din arhipelagul Caraibelor. Potrivit ultimelor informații, cel puțin 300 de persoane au murit și mai multe sunt rănite, pe lângă numeroase persoane care sunt date dispărute, iar foarte multe clădiri au fost distruse. Bilanțul deceselor este în creștere. Inițial a fost emisă alertă de tsunami, care a fost ridicată ulterior, chiar după o mică serie de replici după marele cutremur. Seismul a provocat valuri de peste 3 metri înălțime și a fost resimțit în cel puțin 4 țări.
Incendiu puternic în Grecia
Incendiu scăpat de sub control, în Grecia. Stare de URGENȚĂ. Sute de persoane, EVACUATE. Imaginile DEZASTRULUI - VIDEO
Un incendiu de vegetație arde necontrolat de mai multe zile pe a doua cea mai mare insulă din Grecia - Evia. Pompierii se luptă și la această oră cu flăcările uriașe care pun în pericol oamenii. Peste o sută de case au fost făcute scrum, iar localnicii din sate întregi au rămas fără adăpost. Situația este disperată și în Italia, iar autoritățile au declarat stare de urgență pentru o regiune din sudul Peninsulei.