Articolele din categoria MEDIU:

SUA va construi în România, prin NuScale, un minireactor nuclear
Klaus Iohannis și Joe Biden, anunț despre construirea unui minireactor nuclear în România, cu 6.000 de locuri de muncă
Un reactor nuclear de mici dimensiuni urmează să fie construit în România pentru generarea de energie electrică în colaborare cu Statele Unite. Anunțul menționat într-un comunicat al Casei Albe vine în contextul în care în aceste zile se desfășoară summitul privind schimbările climatice, la Glasgow, unde Klaus Iohannis a și anunțat creșterea producerii de energie electrică din resurse regenerabile în perioada următoare în țară.
Tanczos Barna, ministrul Mediului
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, despre oamenii care merg cu autobuzul sau tramvaiul: "Nu sunt săraci, sunt responsabili". Care sunt cele mai POLUATE orașe
Ministrul Mediului, Tanczos Barnae, susține că cetăţenii care aleg să circule în oraş cu transportul în comun sau pe jos nu sunt săraci, ci le pasă de calitatea aerului din comunitatea în care locuiesc. Oficialul a precizat că toate marile oraşe din România au o calitate slabă a aerului, cele mai poluate fiind Bucureşti, Braşov, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca.
Calan înfundat, în județul Brașov
Descoperire halucinantă într-un canal înfundat din județul Brașov. Ce au scos la suprafață după ore întregi de chin
Supriză mare pentru angajaţii Companiei Apa care se ocupă de întreţinerea reţelelor de canalizare. Chemaţi la o intervenţie de pe strada 9 mai, din Codlea, unde un cămin de ape se înfundase, au pornit acţiunea de decolmatare, iar până au reuşit să repună în funcţiune scurgerea normală a apei au scos un munte de şerveţele umede și alte astfel de deşeuri care nu ar avea ce să caute în canalizare.