Articolele din categoria MEDIU:

Foto: Profimedia
Fostul șef al Gărzii de Mediu demască regia din spatele unei vizite a lui Petre Daea: "Au împrăștiat gunoiul ca să strângă el câteva hârtii"
Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, acuză că Petre Daea a orchestrat o scenă în Pădurea Băneasa, în care acesta să apară strângând câteva gunoaie de pe jos, iar televiziunile să filmeze. Potrivit acuzațiilor, acele gunoaie fuseseră inițial colectate de 1000 de voluntari, dar au fost apoi împrăștiate intenționat.
Platforma civică ”Împreună pentru Centura Verde” intervine pentru combaterea poluării din Capitală
Platforma civică ”Împreună pentru Centura Verde” intervine pentru combaterea poluării din Capitală. Inițiativă vizând protejarea pădurilor din Ilfov transmisă Parlamentului - PETIȚIE
În contextul poluării dramatice din București și al tăierilor îngrijorătoare de păduri din jurul capitalei zeci de organizații neguvernamentale, grupuri civice și persoane publice adunate sub umbrela platformei “Împreună pentru Centura Verde”, solicită autorităților protejarea pădurilor din județul Ilfov și începerea neîntârziată a demersurilor pentru crearea Centurii Verzi București-Ilfov.
Cutremure in lant Foto: Profi Media
Cutremure în lanț, în România, duminică dimineață: Cel mai puternic, de magnitudine 3,9 - Toate zonele afectate - HARTA
Cutremure în lanț în România în doar trei ore. Trei cutremure s-au produs duminică dimineață, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentu Fizica Pământului. În toată săptămâna au avut loc nu mai puțin de 25 de cutremure, iar cel mai puternic a fost cel de luni cu magnitudinea de 4,9 care a produs mai multe replici, transmite Realitatea PLUS.