Articolele din categoria MEDIU:

Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față / Foto: Inquam Photos
Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față. Guvernul cere verificări. Anca Alexandrescu, investigație amplă: ce NU se spune despre dragări
Discuții cruciale, astăzi, în scandalul Bîstroe. Oficialii români și cei ucraineni discută pe tema lucrărilor făcute pe canalul Bâstroe, chiar înainte de vizita Comisiei Europene. Între timp, țara noastră încă așteaptă acordul regimului de la Kiev ca să putem face măsurători pe canal. Anca Alexandrescu și echipa Realitatea PLUS încep, astăzi, cea mai amplă anchetă jurnalistică pe canalul Bîstroe, de unde vor relata care este situația reală. 
Scandal cu iz penal - cum a devenit un consilier local apărătorul unei firme private
Scandal cu iz penal - cum a devenit un consilier local apărătorul unei firme private. Cazul ROMPREST
Conflict de interese uriaș, la Primăria Sectorului 1! Joi, la Tribunalul București, avocații companiei ROMPREST au solicitat audierea ca martor a unuia dintre consilierii locali ai PNL Sector 1, Dan Podaru. Acesta a fost chemat să susțină cauza operatorului de salubritate. Situația este cu atât mai absurdă cu cât, în realitate, este de datoria unui ales local să vegheze la cheltuirea corectă a banului public, și nu să devină apărătorul unei firme private.
OMV se laudă cu Neptun Deep, dar riscă să-și piardă licența de exploatare
OMV se laudă cu Neptun Deep, dar riscă să-și piardă licența de exploatare - Manevrele austriecilor în România
Sfidarea gigantului petrolier OMV capătă noi proporții. Compania se laudă cu extracția gazelor din Marea Neagră, în timp ce riscă să își piardă licența de exploatare. În plus, directorul executiv insistă: OMV Petrom nu plătește taxa de solidaritate. Aceeași garanție au încercat să obțină și reprezentanții companiei petroliere Black Sea Oil & Gas, care au cerut Guvernului să fie scutiți de la plata taxei.