Articolele din categoria ACTUAL:

Mihai si Vlad Pascu (sursă foto. Facebook Mihai Pascu)
Accident 2 Mai. Declarația bombă care ar putea schimba cursul anchetei! Tatăl fetei ucise: Mare minune dacă n-a fost și Mihai Pascu lângă copilul său
Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, își strigă disperat nedreptatea. Vrea să știe numele tuturor polițiștilor care l-au protejat pe Vlad Pascu și spune că alți tineri, care s-ar fi aflat în mașină cu tânărul drogat, sunt protejați. Mai mult, tatăl îndurerat a găsit hanoracul fiicei sale, la locul tragediei, semn că nici cercetările la fața locului nu au fost făcute cum trebuie. 
Percheziții/DIICOT
Percheziții de amploare la o grupare suspectă de trafic de arme în România! Peste 20 de persoane urmează să fie duse la audieri - Anchetă uriașă
Poliția Română efectuează, marți dimineață, 65 de percheziții. Dintre acestea, 28 sunt efectuate împreună cu procurorii DIICOT într-un dosar uriaș în care acuzațiile sunt de comercializare în țară a unor arme sustrase din Spania. De asemenea, gruparea vizată este suspectă și de trafic de droguri. Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.
Bărbat în comă, după ce a fost lovit de mai multe ori cu ciocanul în cap! Incident violent la o nuntă din Teleorman
Bărbat în comă, după ce a fost lovit de mai multe ori cu ciocanul în cap! Incident violent la o nuntă din Teleorman
Scene șocante în Teleorman. O nuntă s-a transformat într-o tragedie după ce unul dintre invitați a fost lovit în cap cu ciocanul de o rudă a mirilor. Totul ar fi pornit de la câteva amenințări. Victima a ajuns în comă la spital. Toată scena a fost surprinsă de camerele video ale localului de evenimente. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional! 
Internetul, plin de țepari! Cum vor să profite unii de tragedia națională de la 2 Mai - Scandal uriaș
Internetul, plin de țepari! Cum vor să profite unii de tragedia națională de la 2 Mai - Scandal uriaș
Chiar în prima zi de școală, mai multe videoclipuri au fost postate pe rețelele de socializare cu tinere de liceu care se droghează în spatele unui bloc. Așa profită unii români de tragedia națională cu droguri ca să obțină aprecieri și distribuiri pe internet. De fapt, imaginile vin din Bulgaria, acolo unde mai multe fete consumă peroxid de azot până amețesc și cad la pământ. 
Mașină de poliție - imagine de argivă
Val de violențe în prima zi de școală! Două fete s-au luat la bătaie din cauza unui băiat, la Botoșani. Elevă bătută și tâlhărită, în Capitală
Nici bine nu a început școala că elevii deja au început să se ia la bătaie. Scene violente vin de la Botoșani, acolo unde două fete de liceu s-au păruit și s-au lovit cu pumnii și picioarele. O a treia fată a sărit și ea la bătaie, iar trecătorii pur și simplu au privit. Un alt incident șocant a avut loc și în Capitală, acolo unde o copilă de 14 ani a fost bătută, umilită și tâlhărită de alți 4 minori. Doi dintre aceștia au fost arestați. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 
Sfântul Mucenic Autonom
SĂRBĂTOARE 12 septembrie: Un mare sfânt este pomenit în calendar - Tradiția zilei
Sfantul Autonom a fost episcop in Italia. In timpul prigoanelor lui Diocletian, Sfantul Autonom a parasit Italia stabilindu-se in Bitinia (Asia Mica), in localitatea Soreus, aducand aici multi pagani la credinta crestina. Sfantul Mucenic Autonom a ridicat pentru comunitate o biserica inchinata Sfantului Arhanghel Mihail. Pe seama acestei biserici sfantul hirotoneste pe Cornelius, un crestin plin de ravna pentru Hristos, mai intai diacon, iar mai apoi preot. Sfantul Mucenic Autonom a predicat cuvantul lui si in tinuturile Lykaonia si Isauria.