Articolele din categoria ACTUAL:

Mutare pentru câștigarea alegerilor 2024: NEGOCIERI pentru o alianță PSD-PNL și candidat comun la Cotroceni - 3 scenarii
Mutare pentru câștigarea alegerilor 2024: NEGOCIERI pentru o alianță PSD-PNL și candidat comun la Cotroceni - 3 scenarii
Au început mișcări pe scena politică românească pentru alegerile din 2024. Potrivit unor surse politice citate de Realitatea PLUS, PNL și PSD ar vrea să câștige tot cu o nouă coaliție, ca acum 10 ani. Din tabăra liberalilor nu vin confirmări clare, în schimb președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu neagă discuții în acest sens între cele două partide de la guvernare.
Ce se întâmplă în organism când încetăm să mai mâncăm
Ce se întâmplă în organism când încetăm să mai mâncăm și cât timp poate trăi, de fapt, un om fără hrană?
Când vine vorba de organismul uman, alimentația este unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare pentru a ne menține sănătatea într-o formă optimă. Corpul nostru necesită constant nutrienți pentru a-i furniza energia necesară pentru a funcționa corespunzător și pentru a ne menține într-o stare de bine. Dar ce se întâmplă dacă nu mai mâncăm? 
Majorarea PENSIILOR - Marcel Boloș anunță cu cât vor crește veniturile pentru pensionari
Majorarea PENSIILOR - Marcel Boloș anunță cu cât vor crește veniturile pentru pensionari
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunţat marţi, că vor creşte pensiile românilor anul viitor. Potrivit declarației sale, se estimează că pensiile vor fi majorate cu minim 16 miliarde de lei. Ministrul a explicat că procentul exact al creşterii pensiilor va fi anunţat de către coaliţia de guvernare în viitorul apropiat. Cu toate acestea, el a menţionat că estimările preliminare indică o creştere de aproximativ 14%.
Gral Medical a obtinut crestere cu 2 cifre la 8 luni si investeste in energia verde pentru noile spitale
Gral Medical a obținut creștere cu 2 cifre la 8 luni și investește în energia verde pentru noile spitale
Compania Gral Medical a reusit sa depaseasca previziunile bugetare si sa inregistreze o crestere a cifrei de afaceri cu 22% in primele 8 luni din 2023 fata de perioada similiara a anului anterior. Compania a obtinut venituri de 39 milioane Euro in primele 8 luni, iar trendul de crestere din ultimele luni ofera premizele pentru realizarea unei cifre de afaceri de 60 milioane de Euro, depasind astfel previziunile bugetare cu aproximativ 15%.
Prima imagine pe care o vezi este mesajul subconștientului cu privire la oamenii din jurul tău
Poți avea încredere în prietenii tăi? Prima imagine care îți sare în ochi este mesajul subconștientului cu privire la oamenii din jurul tău
Unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre este legat de relațiile interumane. Chiar dacă trăim într-un mediu social dinamic și interacționăm cu mulți oameni de-a lungul zilei, doar câțiva dintre aceștia ajung să facă parte din cercul nostru apropiat de prieteni. Însă, chiar și aici, întrebarea rămâne deschisă: poți avea încredere în prietenii tăi?