Articolele din categoria ACTUAL:

Austeritatea, mărul discordiei: PNL cere ieșirea de la guvernare - Replica lui Ciolacu/Foto:  Ilona Andrei/G4Media.ro
Austeritatea, mărul discordiei în coaliție: Lideri PNL cer ieșirea din Guvern - Replica premierului Marcel Ciolacu
Sunt tensiuni uriașe în coaliție! Tot mai multe voci din PNL vorbesc despre o eventuală ieșire de la guvernare. Totul în condițiile în care liberalii sunt nemulțumiți că ar putea să piardă din electorat din cauza asocierii partidului cu PSD, relatează Realitatea PLUS. Prima reacție din partea PSD a venit chiar de la premierul Marcel Ciolacu. Președintele PSD a transmis ferm că nu se va rupe coaliția de la guvernare.
Premierul Marcel Ciolacu își va asuma răspunderea pentru noile măsuri fiscale
Țeapă uriașă de la Guvern. Coaliția vrea să introducă noile imediat - Cine sunt primii vizați?
În timp ce tergiversează restructurarea cheltuitelor bugetare și probleme pensiilor speciale. Coaliția a pregătit o nouă lovitură pentru românii de rând, Astfel, guvernul a elaborat o ordonanță de urgență care să-i permită să introducă noile măsuri fiscale imediat, nu după șase luni de la adoptare. Practic, este posibil ca noile taxe să fie plătite de români chiar din octombrie.
Veranda Mall
Mai multe magazine dintr-un mall din București au fost AMENDATE de ANPC - Ce nereguli au fost descoperite
Mai multe firme aflate în Mall-ul Veranda din Bucureşti au verificate de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), fiind date, până în prezent, amenzi de 70.000 de lei. De asemenea, opt unităţi au fost închise temporar pentru mai multe nereguli, între care prezenţa insectelor, spaţii neigienizate, alimente ţinute la temperaturi nepotrivite, iar pentru o societate a fost făcută propunere de închidere între 6 şi 12 luni. Controlul nu a fost finalizat, au precizat reprezentanţii ANPC.
Ministerul Justiției a avertizat Guvernul despre problema OUG prin care se pot majora oricând TAXE și IMPOZITE - De ce e neconstituțională
Ministerul Justiției a avertizat Guvernul despre problema OUG prin care se pot majora oricând TAXE și IMPOZITE - De ce e neconstituțională
Ordonanța de Urgență prin care Guvernul poate aplica rapid oricând majorare de taxe și impozite nu ar fi constituțională, potrivit avizului dat de Ministerul Justiției. Guvernul Ciolacu a adoptat deja documentul ce prevede accelerarea introducerii de taxe în caz de deficit bugetar, prin modificarea Codului Fiscal. Iar săptămâna viitoare, Guvernul își asumă răspunderea în Parlament pe planul măsurilor de austeritate, anunțat de premierul Marcel Ciolacu.
De ziua Bucureștiului, comunitatea Sectorului 4 a dăruit Capitalei un nou parc: Parcul Tudor Arghezi
De ziua Bucureștiului, comunitatea Sectorului 4 a dăruit Capitalei un nou parc: Parcul Tudor Arghezi - FOTO
Un cadou inedit pentru Capitală! Pe 20 septembrie, de Ziua Bucureștiului, când se împlinesc 564 de ani de la prima atestare documentară a orașului, de la ora 20:00, comunitatea Sectorului 4 a dăruit Capitalei un parc nou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din București, și-a deschis larg porțile pentru toți cei care vor dori să se destindă și să socializeze, într-o oază de verdeață și de liniște. Imediat după inaugurare, spațiul a devenit neîncăpător pentru sutele de oameni care așteptau deja la intrare.
Rețea de beizadele în jurul lui Vlad Pascu      / Foto: INQUAM/Octav Ganea
Rețea de beizadele în jurul lui Vlad Pascu: Tinerii de bani gata, viață cu petreceri și droguri - Halucinant cum scăpau de dosare
Noi date uluitoare continuă să apară despre anturajul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri și a rănit alți trei în accidentul tragic din 2 Mai. Toți prietenii tânărului de 19 ani fac parte din familii cu bani, însă dezorganizate, și viața lor este construită în jurul drogurilor. Aproape toate beizadelele au probleme cu legea, cu dosare la DIICOT, de care au scăpat însă de-a lungul timpului.
Rugaciune
Cele 6 greșeli grave pe care le fac frecvent credincioșii atunci când spun o rugăciune. E mare păcat
Rugăciunea este o formă de comunicare cu divinitatea și o modalitate de a căuta liniște, înțelegere și îndrumare spirituală. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, teologi, lideri religioși și credincioși au observat anumite tendințe sau greșeli comune pe care oamenii le fac atunci când se roagă. Este important de menționat că aceste "greșeli" sunt adesea subiective și pot varia în funcție de tradiția sau învățătura religioasă specifică. Cu toate acestea, iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care credincioșii le pot face atunci când se roagă:
Revoltă uriașă după măsurile de austeritate: Peste 1.500 de sindicaliști în stradă - Proteste la Finanțe și la Muncă Video
Revoltă uriașă după măsurile de austeritate: Peste 1.500 de sindicaliști în stradă - Proteste la Finanțe și la Muncă
Încep protestele împotriva măsurilor de austeritate! Peste 1.500 de oameni își strigă nemulțumirile  în fața Ministerului Finanțelor. Sindicaliștii se opun tăierilor de salarii și de posturi și consideră că aceste măsuri nu fac decât să distrugă țara, relatează Realitatea PLUS. Și polițiștii manifestează joi, în fața Ministerului Muncii, apoi ajung, în marș, în Piața Victoriei, în fața Guvernului.