Articolele din categoria ACTUAL:

Arhivă foto
Medic baricadat în sala de nașteri, după ce rudele unei gravide l-au amenințat că îi "iau gâtul"! Val de incidente la spitalul Botoșani
Intervenție a jandarmilor la Maternitatea Botoşani pentru a calma rudele agitate ale unei gravide care au ameninţat medicul de gardă cu acte de violenţă. Pentru a se feri din calea agresorilor medicul a fugit şi s-a baricadat în sala de naşteri. Incidentul s-a petrecut la doar câteva zile distanță după ce un bărbat a intrat cu toporul în unitatea sanitară.
Agresiune / Sursa foto: Pixabay
De ce tace Parchetul în ancheta violului din tabără de vară a AUR. Suspecții din acest dosar, ocoliți de procurori - SURSE: 10 persoane, audiate
Sunt controverse uriașe în dosarul adolescentei care ar fi fost violată în tabăra de vară a AUR! Din informațiile Realitatea PLUS, 10 persoane au fost audiate până acum în dosar, însă nu și presupușii agresori. În vreme ce mai multe voci susțin că aceștia ar fi protejați de procurori, parchetul pare că a pus batista pe țambal. Asta în vreme ce postul nostru de televiziune a obținut documente care arată clar că tânăra a fost supusă unor agresiuni sexuale.
Dumitru Buzatu
Amanta lui Dumitru Buzatu a leșinat în momentul în care a fost dată jos, pentru percheziții, din mașina baronului - VIDEO integral cu flagrantul
Apar noi informații despre flagrantul baronului șpăgar! Amanta lui Buzatu a leșinat când a fost dată jos din mașină de mascați! Cunoscută în Vaslui drept „Diva județului” femeia a suferit un șoc apoi i s-a făcut rău. Iubita de 30 de ani a avut un rol cheie în intermedierea șpăgii. Ea este cea care îi suna pe cei implicați în tranzacții. Aceasta era în mașină alături de un alt apropiat al lui Buzatu, Dragoș Cazacu. 
Jaf ca-n filme: Doi tineri cu fețele acoperite au intrat peste doi bătrâni din Suceava
Jaf ca-n filme: Doi tineri cu fețele acoperite au intrat peste doi bătrâni din Suceava. Polițiștii le-au potolit avântul infracțional
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava au anunţat că doi tineri, cu vârstele de 18 şi 19 ani, au fost arestaţi preventiv sub acuzaţiile de "tâlhărie calificată" şi "lipsire de libertate în mod ilegal". Cei doi tineri au pătruns într-o locuinţă din localitatea Ciprian Porumbescu, judeţul Suceava, şi i-au tâlhărit pe proprietarii acesteia.
Numărul infectărilor cu COVID a explodat! Alertă în spitale - Medicii trag un semnal de alarmă
Numărul infectărilor cu COVID a explodat! Alertă în spitale - Medicii trag un semnal de alarmă
Este alertă în întreaga țară din cauza exploziei cazurilor de covid. În ultimele două luni numărul infectărilor a crescut de peste 25 de ori, iar ultimul bilanț arată că săptămâna trecută au fost raportate peste 11.000 de cazuri, iar peste 900 de persoane sunt internate. Medicii de familie spun că 9 din 10 persoane sunt depistate pozitiv în urma testării și au fost luate și primele măsuri în unele spitale. La Spitalul Județean din Satu Mare masca de protecție este din nou obligatorie în interiorul unității. 
Varză murată la butoi. Rețeta lui Radu Anton Roman
Varză murată la butoi. Rețeta lui Radu Anton Roman: ingredientul care păstrează apa limpede și frunza tare
Varza murată este extrem gustoasă şi nu trebuie să lipsească din reţetele de sărmăluţe, însă multe dintre noi fac greşeala de a o pune la acrit în butoaie de plastic. Aşa că am adunat cele mai bune ponturi într-o amplă listă, aşa cum ne învaţă Radu Anton Roman în celebra carte „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“, pentru ca varza pe care o pui la murat în butoi să iasă perfect.