Articolele din categoria ACTUAL:

Un jurnalist italian a fost ucis într-un atac cu obuze comis în estul Ucrainei
NATO nu vede deocamdată semne ale retragerii trupelor ruse de la granița cu Ucraina
Președintele rus Vladimir Putin a ordonat forțelor militare, care au participat la exerciții în trei regiuni limitrofe cu Ucraina, să revină la bazele lor de dislocare permanentă, a declarat luni Kremlinul, potrivit Reuters. O sursă de la sediul NATO din Bruxelles a declarat pentru agenția de presă menționată că Alianța nu vede deocamdată niciun semn al retragerii trupelor ruse de la granița ucraineană.
Gadgetul care te trezeşte cu miros de cafea Video
Gadgetul care te trezeşte cu miros de cafea
Una dintre cele mai populare companii din domeniul cafelei instant, Nescafe a început să apeleze la gadgeturi pentru a-şi promova marfa. Nescafe-Alarm-G5 notlabs Nescafe este, pentru mulţi dintre noi, un brand sinonim cu ideea de cafea instant. Cu toate acestea, producătorul nu s-a culcat pe o ureche şi a decis să apeleze la imprimare 3D pentru a crea un borcan de cafea revoluţionar. Doar 200 de astfel de dispozitive vor fi disponibile global.
ROMÂNIA a luat LOCUL I la Olimpiada Internațională de Chimie "D. Mendeleev" desfășurată în Rusia
ROMÂNIA a luat LOCUL I la Olimpiada Internațională de Chimie "D. Mendeleev" desfășurată în Rusia
Elevii din lotul olimpic de chimie al României au obţinut 5 medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz la a 48-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie „D. Mendeleev”, desfăşurată în perioada 11 - 17 mai, la Moscova. Este cel mai bun rezultat din istoria participărilor româneşti la această competiţie, în urma căruia România a ocupat primul loc pe echipe. România a surclasat ţara gazdă, Federaţia Rusă, care a obţinut doar 3 medalii de aur din cele 10 posibile.