Articolele din categoria ACTUAL:

PREŞEDINTE DE TRIBUNAL, ŞANTAJAT. Surse: Ar fi vorba despre Livia Stanciu, şefa ÎCCJ
ŞEFA ÎCCJ, Livia Stanciu, ŞANTAJATĂ. DNA face trei percheziţii în Galaţi
PREŞEDINTE DE TRIBUNAL, ŞANTAJAT. Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală, se arată într-un comunicat de presă. Conform unor surse DNA, ar fi vorba de preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu. UPDATE: O femeie din Galaţi a fost adusă, în jurul orei 20:00, la DNA. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, aceasta ar fi şantajat-o pe Stanciu.
Adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul! Un expert a luminat parţial misterul
Adevărata identitate a lui Jack Spintecătorul! Un expert a luminat parţial misterul
Identitatea celui mai faimos ucigaş în serie britanic, autorul unor crime oribile săvârşite în 1888, cărora le-au căzut victime cinci femei, este o enigmă care i-a preocupat pe criminalişti timp de peste un secol. Acum, un expert canadian consideră că a luminat parţial misterul, folosind un algoritm de computer cu ajutorul căruia a reconstituit deplasările ucigaşului şi zona în care trăia. Cu toate acestea, Jack Spintecătorul va rămâne, foarte probabil, un ucigaş neidentificat, spune expertul, potrivit descopera.ro.
CARACATIŢA LUI HOREA UIOREANU, președintele Consiliului Județean Cluj, arestat pentru luare de mită
CARACATIŢA LUI HOREA UIOREANU, președintele Consiliului Județean Cluj, arestat pentru luare de mită
Horea Uioreanu era avertizat că este filat chiar de către mama subofiţerului SRI, Anca Albu. Sunt detalii noi din ancheta penală privind fostul şef al Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit unor surse judiciare citate de Evenimentul Zilei, în alte situaţii, Uioreanu primea informaţiile de la fostul subprefect de Cluj, care ar fi avut o relaţie amoroasă cu agenta de la Serviciul de Informaţii.