Articolele din categoria ACTUAL:

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie
Televiziunile i-au oferit bani femeii care a șantajat-o pe Livia Stanciu,Președintele Curții Supreme
Mariana Rarinca, persoana acuzată că a șantajat-o pe Livia Stanciu, președinta Curții Supreme, strângea date despre familia judecătoarei - se arată în referatul DNA. Procurorii scriu în actul de acuzare că niciuna din pretinsele datorii pe care le cerea șefei Instanței Supreme nu este probată. Surse judiciare au declarat că femeia a pomenit numele televiziunii Antena 3, care ar fi oferit bani în schimbul unor informații compromițătoare în legătură cu Livia Stanciu.  
STENOGRAME. Vicepreședinte ANRE: Era în sevraj că le reduc tarifele de furnizare
STENOGRAME. Vicepreședinte ANRE: Era în sevraj că le reduc tarifele de furnizare
Vicepreședintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu a urmărit, în schimbul asigurării unor facilități în desfășurarea activității producătorilor și distribuitorilor de energie electrică, prin exercitarea necorespunzătoare a funcției deținute, cooptarea firmelor agreate de el în contracte de furnizare echipamente sau efectuare de lucrări și, implicit, obținerea de avantaje materiale necuvenite pentru acestea, se arată în stenogramele DNA.
Pedepse aspre pentru elevii eliminaţi.
BAC 2014. SUBIECTE UŞOARE la prima probă de la BACALAUREAT 2014. ELEVII ELIMINAŢI, PEDEPSE ASPRE
BACALAUREAT 2014 Elevii spun că subiectele la prima probă de la examenul de BACALAUREAT 2014, adică ROMÂNĂ ORAL, au fost uşoare. Cu toate acestea, mai mulţi elevi au fost eliminaţi. Este şi cazul unui tânăr, absolvent al liceului Ion Mincu din Timişoara, care tocmai îşi luase biletul cu subiectul la Limba Română, când telefonul mobil a început să-i sune în buzunar. Or, intrarea în sală de examen cu telefonul mobil este interzisă.