Articolele din categoria ACTUAL:

Bogdan este sigur de finala prezidențială între Ciucă și Ciolacu (Inquam Photos / Octav Ganea) Exclusiv
Rareș Bogdan: Bătălia se va da între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, sunt convins. Prim-vicepreședintele PNL o face praf pe Elena Lasconi
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan este convins că bătălia decisivă pentru Palatul Cotroceni se va da între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Pe de altă parte, Bogdan a afirmat că nu se teme de o eventuală divizare a electoratului de dreapta, ca urmare a intrării în competiție a Elenei Lasconi. Într-o intervenție la Realitatea Plus, europarlamentarul liberal a recunoscut și faptul că actuala coaliție PNL- PSD este una împotriva naturii, determinată de contextul zonal extrem de dificil.
Situații similare sunt la toate casele de pensii din țară Exclusiv
Șefa Casei de Pensii Ilfov confimă: Nu au fost EMISE mii de decizii de recalculare a pensiilor. Cum vor fi virate sumele RESTANTE? - VIDEO
Șefa Casei de pensii București a anunțat, vineri, că beneficiarii cărora le-au fost recalculate greșit drepturile vor primi diferențele retroactiv, într-o singură tranșă, până în luna noiembrie. Oficialul a precizat că la nivelul Capitalei aproximativ 700 de pensii au fost calculate greșit, Cam aceeași situație este în Ilfov. Casa de Pensii Ilfov a mai anunțat că mii de decizii de pensionari nici măcar nu au fost emise.
Foto arhivă  Exclusiv
Protestul medicilor din Piața Victoriei: „În loc să avem grijă de pacienți, trebuie să ne asigurăm că funcționează căldura sau curentul și că avem bani ca să achităm facturile”
Medicii au organizat un protest, vineri 13 septembrie, în Piața Victoriei din București. Printre nemulțumiri se numără și faptul că, în loc să fie axați pe salvarea de vieți omenești, cadrele medicale trebuie să aibă grijă ca energia sau căldura în saloane să fie funcționale sau să se descurce cu achitarea facturilor de întreținere.