Articolele din categoria ACTUAL:

CCIR și AMRO, parteneri pentru dezvoltarea platformei de reconstrucție a Ucrainei
CCIR și AMRO, parteneri pentru dezvoltarea platformei de reconstrucție a Ucrainei
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, și secretarul general al CCIR, dl. Ovidiu Silaghi, au participat în data de 11 octombrie a.c. la o masă rotundă cu reprezentanții American Romanian Business Council (AMRO) în cadrul căreia au avut discuții cu președintele organizației, dl. Eric Stewart, precum și cu reprezentați ai unor companii membre, cum ar fi: Exiger, Mega Co și Lockheed Martin.
Există fericire eternă? 5 adevăruri dure despre ce se întâmpla după căsătorie
Există fericire eternă după căsătorie? 5 adevăruri dure despre ce se întâmpla, de fapt
Doua persoane chiar pot ramane impreuna pentru tot restul vietii? Este aceasta calea catre fericire? Fiecare fetita a zambit macar o data la celebra replica “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Fiecare dintre noi am auzit-o in filme, in basme, in carti de copii. Si totusi, astazi nu pot sa nu ma intreb daca acest lucru este adevarat. Ce se intampla, de fapt, dupa casatorie? Cum mentii flacara vie si ce faci pentru a avea o casatorie cu adevarat fericita? Iata 5 adevaruri mai putin placute despre ce se intampla dupa casatorie. 
Vor avea bucureștenii căldură la iarnă? Stadiul lucrărilor de termoficare, prezentat de Nicușor Dan - Câte șantiere sunt deschise
Vor avea bucureștenii căldură la iarnă? Stadiul lucrărilor de termoficare, prezentat de Nicușor Dan - Câte șantiere sunt deschise
Lucrările de termoficare cu bani europeni avansează în Capitală, anunță primarul Nicușor Dan, precizând că până în prezent s-au înlocuit 3 km de conductă pe străzile din zona Câmpia Libertăţii – Baba Novac, iar pe şantierul din Apusului s-au schimbat 750 de metri de conductă. În total, au deschise 7 şantiere la reţeaua de termoficare, cu fonduri POIM, iar alte 3 cu fonduri de la bugetul local, mai arată edilul.
ADI Deșeuri Prahova, alba-neagra cu contractul ROSAL de colectare a deșeurilor menajere
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Prahova, alba-neagra cu contractul ROSAL de colectare a deșeurilor menajere. Au fost păcăliți primarii?
Alba-neagra cu contractul de colectare a deșeurilor menajere. Asta pare că fac reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Prahova. După ce, pe 20 septembrie, primarii din județ care fac parte din ADI Deșeuri au votat contra rezilierii, propunerea a fost din nou adusă în discuție și supusă la un nou vot. Măsura vine tot pe fondul neplății redevenței de către operatorul de salubritate.
Horoscopul dragostei, săptămâna 16 - 22 octombrie
Horoscopul dragostei, săptămâna 16 - 22 octombrie. Astrele sunt decise să despartă cuplurile instabile și să lege povești de dragoste adevărate
Săptămâna 16-22 octombrie poate fi una dificilă pentru cuplurile instabile din cauza apariției unui flux constant de probleme. Aceste probleme vor aduce multă tensiune și stres în relații, dar se vor dovedi a fi o probă importantă pentru parteneri. Pe de altă parte, astrele par decise să îi ajute pe cei în căutarea relații bazate pe sinceritate.
O nouă metodă de înșelăciune face victime: pensionar lăsat fără bani după un gest aparent banal
O nouă metodă de înșelăciune face victime: pensionar lăsat fără bani după un gest aparent banal - avertismentul poliției
Un pensionar în vârstă de 84 de ani, locuitor în Cluj Napoca, a fost, recent, victima unei înșelătorii ingenioase. Totul a început într-un tren care circula pe ruta Iași-Cluj-Napoca, când bătrânul s-a intersectat cu un tânăr de 29 de ani. Profitând de timpul petrecut împreună, tânărul a aplicat “metoda împrietenirii” pentru a câștiga încrederea bătrânului.