Articolele din categoria ACTUAL:

Noua metodă parșivă a hoților de a pătrunde în apartamente
Noua metodă parșivă a hoților de a pătrunde în apartamente. Poliția avertizează: „Nu dați curs așa ziselor oferte/donații de bunuri”
Furturile din locuință sunt o problemă des întâlnită în societatea actuală iar persoanele în vârstă sunt țintele preferate ale infractorilor, care le abordează pe stradă sau la domiciliu, utilizând diverse pretexte pentru a se infiltra în casele lor și a le fura bunurile. Poliția avertizează cu privire la o nouă metodă inventată de aceștia și ne sfătuiesc să fim foarte atenți atunci când suntem abordați sub diverse pretexte.
Fosta casă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a ajuns o ruină
Fosta casă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ajuns o ruină. Imagini cu starea deplorabilă a fostului cuibușor de nebunii
Peisajul pare desprins dintr-un film post-apocaliptic, cu bucăți de beton și fier ruginind în timp ce vegetația își reclamă teritoriul înapoi. La fel de trist precum aspectul exterior este și povestea din spatele acestei vile. Înainte de a fi o ruină, aici a locuit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc: Irinel Columbeanu și Monica Gabor.
Mircea Geoană, prezent la inovarea lumii: „Statul român, mai disfuncțional acum decât oricând”
Mircea Geoană, prezent la inovarea lumii: „Statul român, mai disfuncțional acum decât oricând”
Prima ediție a evenimentului Puterea Inovării a avut loc astăzi la București. La eveniment au participat inovatori și lideri din toată lumea politică, economică, academică, de cercetare, media și tehnologică și din întreaga lume euro-atlantică. Prezent a fost și secretarul general al NATO, Mircea Geoană, care a venit cu idei pentru ca România să se ridice, atât economic, cât și militar. 
Cât va costa încălzirea la iarnă, în funcție de numărul de camere
Calcule înainte să dai drumul la calorifer: Cât va costa încălzirea la iarnă, în funcție de numărul de camere
Cu toate că sezonul rece poate fi plăcut pentru câțiva, pentru majoritatea oamenilor este un lucru nedorit, mai ales din punct de vedere financiar. Unul dintre cele mai mari costuri în perioada de iarnă este încălzirea casei. Prin urmare, este important să efectuăm calculele necesare înainte de a da drumul la sistemul de încălzire, deoarece acest lucru poate ajuta la planificarea unu buget pe termen lung și la evitarea unor surprize neplăcute în privința costurilor.
Grindeanu merge pe mâna mafiei arabe. Firma Dnata Catering continuă să măsluiască licitații în cârdăşie cu conducerea Aeroportului Otopeni: 12 milioane de euro, irosite pe apă plată și iaurturi
Grindeanu merge pe mâna mafiei arabe. Firma Dnata Catering continuă să măsluiască licitații în cârdăşie cu conducerea Aeroportului Otopeni: 12 milioane de euro, irosite pe apă plată și iaurturi
După dezvăluirile din megadosarul „Mită la Aeroportul Otopeni", care au condus la condamnări în instanță, firma Dnata Catering este în centrul unui nou val de acuzații legate de corupție și manipularea licitațiilor în strânsă legătură cu cei din conducerea Aeroportului Otopeni, susținuți de ministrul Sorin Grindeanu.
Iubitul șpăgar al judecătoarei care se droga rămâne o lună în arest preventiv
Iubitul șpăgar al judecătoarei care se droga rămâne o lună în arest preventiv. Ceruse 30.000 de euro ca să „tragă sfori” în instanță
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie emis verdictul în dosarul care a aruncat o pată asupra sistemului judecătoresc din România. Conform hotărârii,  Judecătoarea Ana Maria Chirilă rămâne în arest preventiv, iar iubitul ei, care ceruse o șpagă de 30.000 de euro pentru a interveni în deciziile judecătoriei, va sta și el în spatele gratiilor pentru 30 de zile. 
Adrian Vigheciu
Adrian Vigheciu (PSD), despre traficul din Sectorul 6: „Nicușor Dan a provocat o criză acută care, prin metastază, s-a extins în tot Bucureștiul"
Adrian Vigheciu, cel mai vocal lider PSD din Sectorul 6, fost city manager în sector și actual consilier general, a lansat un nou atac furibund la adresa administrației locale a Bucureștiului. Într-un nou clip publicat pe pagina sa de Facebook, Vigheciu îi acuză virulent pe Nicușor Dan de situația blocajelor din trafic, ca urmare a închiderii Podului Grant pentru reabilitare.
Parlamentul european a solicitat și verificarea implicării Rusiei si a Iranului
Parlamentul European condamnă dur atacul Hamas. Israelul are dreptul de a se apăra, dar se solicită și o „pauză umanitară”
Parlamentul European condamnă în termenii cei mai fermi atacurile teroriste ale Hamas și recunoaște dreptul Israelului de a se apăra în conformitate cu dreptul internațional umanitar, se arată într-o rezoluție adoptată joi cu largă majoritate. Forul euroepan a mai solcitat ca alte două organizații extremiste să fie incluse pe lista UE a terorismului.
Aroganța tânărului protejat de instituțiile statului. Cum sfidează legea Prințișorului balastierelor
Aroganța tânărului protejat de instituțiile statului. Cum sfidează legea Prințișorului balastierelor, fiul unui primar din România
Costin Rusu, zis și ”Prințișorului balastierelor”, deține, alături de tatăl său, fost primar dintr-o comună din Dâmbovița, un business cu balastiere care, potrivit presei, primește protecție din partea instituțiilor statului. Tânărul este cunoscut după ce s-a afișat de-a lungul timpului pe străzile din Capitală cu bolizi de lux. Cea mai scumpă mașină a sa costă 800.000 euro.