Articolele din categoria ACTUAL:

Cele 4 alimente care distrug densitatea osoasă
Cele 4 alimente care distrug densitatea osoasă. Ce să eviți, pentru a preîntâmpina osteoporoza
Osteoporoza este o afecțiune care afectează majoritatea persoanelor în vârstă, dar există multe posibilități de a preveni această afecțiune. Una dintre cele mai importante metode este prin alimentație. Unele alimente, atunci când sunt consumate în exces sau cu regularitate, pot afecta negativ densitatea osoasă. Prin urmare, este esențial să fie conștienți de aceste alimente și să le evităm cât mai mult posibil.
Președintele CNAS: Lista analizelor gratuite pentru cei trecuți de 40 de ani
Președintele CNAS a făcut anunțul: LISTA analizelor gratuite pentru cei trecuți de 40 de ani
Președintele CNAS, Andrei Baciu, a prezentat lista de servicii medicale gratuite destinate persoanelor trecute de 40 de ani. Această listă include o serie de analize care sunt importante pentru prevenirea și depistarea unor posibile afecțiuni care pot să apară odată cu înaintarea în vârstă. De-a lungul timpului, s-a constatat că multe dintre aceste afecțiuni evoluează mult timp fără simptome, iar depistarea lor la timp poate face diferența între o boală vindecabilă și una care poate să pună în pericol viața.
Noi fronturi de război împotriva lumii libere - Proteste violente în Berlin, Atena, Ankara și Toronto: teroriștii se bat cu Poliția
Noi fronturi de război împotriva lumii libere - Proteste violente în Berlin, Atena, Ankara și Toronto: teroriștii se bat cu Poliția
Tensiunile internaționale au atins cote alarmante, pe fondul protestelor violente declanșate de grupuri de musulmani în mai multe orașe din lume. Atena, Ankara și Toronto se numără printre locurile unde manifestațiile au devenit, în unele cazuri, conflictuale. În același timp, au avut loc și proteste violente în Germania, acolo unde teroriștii s-au confruntat cu forțele de poliție.
Oamenii care trăiesc peste 100 de ani au sângele diferit, conform unui studiu.
Oamenii care trăiesc peste 100 de ani au sângele diferit, conform unui studiu. Ce îi deosebește de cei mai puțin longevivi
Studiile asupra longevității și a secretelor care stau în spatele vieților lungi și sănătoase sunt în continuare un subiect de interes pentru cercetători și oamenii de știință din întreaga lume. Recent, un nou studiu a constatat că persoanele care trăiesc până la 100 de ani au sângele diferit față de restul oamenilor. Este vorba despre un profil metabolic specific, care poate fi unul dintre factorii esențiali care determină oamenii să atingă această vârstă. 
Daniel Daianu a vorbit despre starea dezastruoasă de la bugetul de stat Exclusiv
Daniel Daianu, despre starea dezastruoasă de la buget: Cine-și imaginează că piețele financiare vor finanța la nesfârsit asemenea deficit se înșeală amarnic
Președintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, a atras atenția cu privire la situația gravă în care se află economia României și a avertizat că măsurile fiscale luate de Executiv nu vor reuși să acopere mult-trâmbițata gaură de la bugetul de stat. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Dăianu a venit cu argumente în favoarea accelerării măsurilor care ne vor putea ajuta să ajungem pe linie de plutire din punct de vedere economic. 
Joe Biden după atacurile din Israel: „Prioritatea mea este eliberarea ostaticior”
Joe Biden după atacurile din Israel: „Prioritatea mea este eliberarea ostaticilor. Atacurile Hamas au amintit cele mai grave ravagii ale Isis”
Joe Biden - președintele SUA a vorbit, miercuri, în Israel, despre ororile confictului cu Hamas. ​Președintele american a ajuns în Israel, la scurt timp după explozia de la spitalul din Gaza care a făcut sute de morți și a stârnit furia în Orientul Mijlociu. Imediat după carnagiu, summit-ul de la Amman în care președintele SUA trebuia să discute cu liderii Iordaniei, Egiptului și Palestinei a fost anulat.
Cele mai puternice cristale pentru sezonul de toamnă-iarnă 2023
Cele mai puternice cristale pentru sezonul de toamnă-iarnă 2023. Vor amplifica energia pozitivă în locuința și viața ta
În timpul sezonului rece, cristalele pot fi un instrument puternic de vindecare și de asigurare a energiei pozitive în jurul nostru. Ele sunt o modalitate minunată de a-ți aduce corpul, mintea și spiritul în echilibru. Indiferent de ceea ce te motivează, de la dorința de a fi mai productiv sau de a-ți îmbunătăți starea de spirit, cristalele pot oferi suport și cele mai puternice dintre ele pot îmbogăți experiența vieții în această perioadă a anului.