Articolele din categoria ACTUAL:

Testul care îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău
Ce intrare te îngrozește cel mai mult? Răspunsul îți dezvăluie cea mai mare frică din subconștientul tău
În fiecare dintre noi există temeri și frici ascunse adânc în subconștient, așteptând să fie recunoscute și explorate. Alegerea unei intrări care ne sperie cel mai tare și pe care nu am accepta să o explorăm nici în ruptul capului poate dezvălui cel mai adâncă frică din noi, acea frică ce ne ține captivi și ne împiedică să ne dezvoltăm și să ne eliberăm de constrângerile interioare. 
ALERTĂ MAXIMĂ: Vin din nou puhoaiele peste județul Galați! Ploile torențiale lovesc zonele care au fost ferite de inundații!
ALERTĂ MAXIMĂ: Vin din nou puhoaiele peste județul Galați! Ploile torențiale lovesc zonele care au fost ferite de inundații!
Vin din nou puhoaiele peste județul Galați, iar ploile torențiale lovesc acum și zonele care au fost ferite de inundații. În doar câteva minute, 20 de gospodării și drumurile din comuna Cuca s-au umplut de apă. Localnicii se tem de ce este mai rău. Spun că nu au unde să se ascundă de furia naturii și sunt îngroziți după ce au văzut că 7 oameni au murit luați de viituri chiar din case. Ciclonul Boris a lovit cu putere în estul țării. Mii de oameni încearcă acum să își curețe curțile de animalele moarte și să îndepărteze mâlul care le-a îngropat gospodăriile. 
Nicolae Ciucă: „Industria românească poate redeveni motorul economiei prin Planul ‘România Produce’”
Nicolae Ciucă: „Industria românească poate redeveni motorul economiei prin Planul ‘România Produce’”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat importanța reindustrializării României prin sprijinul unui plan concret, menit să revitalizeze economia națională. În cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL, Ciucă a solicitat ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, să prezinte planul „România Produce”, un proiect pe care fostul premier l-a anunțat și definit în perioada în care conducea Guvernul. Scopul acestui proiect este de a debloca potențialul economic al României și de a oferi un impuls major industriei naționale.
Coaliția pregătește Marea Rectificare Bugetară
Coaliția pregătește Marea Rectificare Bugetară, care va aduce un plus de venituri de 10,4 miliarde lei. Ce ministere vor primi bani în plus
Coaliția politică aflată la cârma țării pregătește o rectificare bugetară pozitivă, care, odată ce va fi implementată, promite să aducă la bugetul de stat un plus de venituri de 10,4 miliarde lei, conform surselor Realitatea Plus. Detaliile complete ale acestei rectificări vor fi prezentate în transparență săptămâna viitoare, oferind astfel un cadru clar asupra modului în care vor fi alocate aceste fonduri.
Nicolae Ciucă, susținut în cursa prezidențială de președintele Partidului Popular European, Manfred Weber
Nicolae Ciucă, susținut în cursa prezidențială de președintele Partidului Popular European, Manfred Weber. Ce spune oficialul european despre liderul liberalilor
Președintele Partidului Popular European, Manfred Weber, își exprimă susținerea fermă pentru Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), în cursa pentru președinția României. Weber subliniază faptul că România a experimentat prosperitate de fiecare dată când a adoptat politici pro-europene, de centru-dreapta, evidențiind capacitatea lui Ciucă de a conduce țara pe acest drum de succes. Printr-o guvernare responsabilă și viziune orientată spre dezvoltare, Nicolae Ciucă ar putea continua tradiția de îmbunătățire a vieții cetățenilor români, aspecte esențiale pe care Weber le consideră fundamentale pentru un viitor prosper.
Patriarhia Română a venit în ajutorul persoanelor afectate de inundații
Patriarhia Română a venit în ajutorul persoanelor afectate de inundații. Ce pune la dispoziția celor care și-au pierdut agoniseala de o viață
În urma recentelor inundații devastatoare care au afectat comunități întregi din România, Patriarhia Română a demarat o serie de acțiuni umanitare menite să aducă ajutor celor care și-au văzut agoniseala de o viață luată de furia apelor. Conștientă de impactul profund pe care aceste calamități îl au asupra vieților oamenilor, Biserica Ortodoxă Română s-a mobilizat rapid pentru a oferi sprijin material. Astfel, prin organizațiile sale caritabile și prin implicarea activă a comunităților locale, Patriarhia își reafirmă angajamentul de a fi alături de cei în suferință, oferind nu doar resurse necesare, ci și un mesaj de speranță și solidaritate într-un moment de mare încercare.
Plouă din nou în Galați! Situație de criză pentru oamenii care și-au pierdut toată agoniseala!
Plouă din nou în Galați! Situație de criză pentru oamenii care și-au pierdut toată agoniseala! Imagini tulburătoare
Județul Galați se confruntă din nou cu o situație de criză, după ce ploile torențiale au lovit puternic zona, lăsând un adevărat dezastru în urma lor. În localitatea Văleni plouă puternic. Imaginile sunt devastatoare, iar oamenii, disperați, încearcă să își salveze ce a mai rămas din gospodăriile lor. Situația este cu atât mai gravă cu cât meteorologii au emis un nou cod galben de ploi, iar localnicii trăiesc cu teama că viiturile s-ar putea întoarce.
Marcel Boloș a prezentat, la cererea lui Nicolae Ciuca, proiectul de reindustrializare a României
Marcel Boloș a prezentat, la cererea lui Nicolae Ciuca, proiectul de reindustrializare a României
Marcel Boloș, în calitate de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, a răspuns apelului premierului Nicolae Ciucă, prezentând un proiect de reindustrializare a României, care promite revitalizarea și modernizarea  economiei naționale. Această inițiativă ambițioasă, menită să susțină creșterea durabilă și competitivitatea pe plan european, va fi discutată în cadrul Coaliției guvernamentale, având în vedere impactul său semnificativ asupra cererii de forță de muncă și a mediului de afaceri din țară. 
Cât de mult poate câștiga un tânăr fără Bacalaureat la primul loc de muncă.
Ce salariu primește un tânăr fără Bacalaureat la primul loc de muncă. Mulți care au muncit o viață întreagă au un venit lunar mai mic
Într-o societate în care educația formală este adesea privită ca o piatră de temelie pentru succesul profesional, povestea unui tânăr care a reușit să obțină un loc de muncă bine plătit fără a deține diploma de bacalaureat vine să provoace stereotipurile tradiționale. Această realizare a stârnit un val de reacții pe internet, dezvăluind nu doar oportunitățile diverse pe care le pot avea tinerii în zilele noastre, ci și contrastele dintre salariile acestora și cele ale unor persoane care au muncit o viață întreagă, uneori cu rezultate financiare mai modeste. 
Adrian Năstase a răspuns cu sinceritate întrebărilor unui test fulger
Drogul preferat al lui Adrian Năstase. Fostul premier a răspuns cu sinceritate întrebărilor unui test fulger. A dezvăluit și înjurătura sa preferată
Adrian Năstase, fostul premier al României, a acceptat să vorbească despre aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale. Răspunzând sincer la întrebările unui test fulger, Năstase a oferit o privire asupra pasiunilor și obiceiurilor sale, incluzând preferințe neobișnuite și aspecte mai puțin discutate ale caracterului său.
Pasajul de la Apărătorii Patriei va transforma total zona de sud a Capitalei
Pasajul de la Apărătorii Patriei va transforma total zona de sud a Capitalei - FOTO
După succesul înregistrat cu Pasajul “Europa Unită”, un nou proiect major al Administrației Sectorului 4, condusă de primarul Daniel Băluță, este pe cale să transforme zona de sud a Bucureștiului: construcția celui de-al doilea pasaj rutier suprateran. Construit în zona Apărătorii Patriei, unde recent a fost inaugurat singurul patinoar din Bucureşti, acesta va fluidiza semnificativ traficul din sudul Capitalei și va reprezenta un pas înainte în modernizarea urbană a Sectorului 4.
4 zodii vor simți transformări speciale după eclipsa de Lună plină în Pești
Horoscop special: 4 zodii vor simți transformări speciale după eclipsa de Lună plină în Pești
Eclipsa de Lună plină în Pești este un moment cosmologic deosebit, care aduce cu sine oportunități de transformare profundă pentru multe dintre zodii. Această eclipsă va ilumina aspecte adânc înrădăcinate ale vieților noastre, oferindu-ne impulsuri puternice către auto-reflecție și reorientare spirituală. În acest context astral, patru zodii se vor simți în mod special influențate de energiile acestei eclipse, trăind experiențe unice și revelatoare. Vom explora cum aceste transformări vor modela destinul acestor zodii și cum își pot înfrunta cu succes provocările ce vor apărea în urma acestei mari schimbări astrale.
Nicolae Ciucă: Apel la solidaritate în cadrul BPN, după vizita la Costache Negri: „Ceea ce am văzut nu poate fi descris în cuvinte”
Nicolae Ciucă: Apel la solidaritate în cadrul BPN, după vizita la Costache Negri: „Ceea ce am văzut nu poate fi descris în cuvinte”
Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a făcut o intervenție emoționantă în cadrul Biroului Politic Național (BPN) al partidului, după ce a vizitat localitatea Costache Negri din județul Galați, grav afectată de inundații. Conform unor surse politice, Ciucă a subliniat nevoia de implicare și solidaritate din partea membrilor și voluntarilor partidului în sprijinul comunităților lovite de această tragedie.