Articolele din categoria ACTUAL:

 Horoscop tarot de Sărbători. Mesaje PUTERNICE pentru TOATE zodiile înainte de Crăciun
Horoscop tarot de Sărbători. Mesaje PUTERNICE pentru TOATE zodiile înainte de Crăciun
Nebunul semnalează un nou început. Te încurajează să mergi înainte cu inima și mintea deschise. Sărbătorile pot evoca multă nostalgie și pot evoca modele vechi, nedorite. Nebunul sugerează că ești gata să abordezi această dată cu o nouă atitudine, aducând fericirea și pacea. Ia în considerare intențiile tale: doresti să petreci timp cu familia sau familia aleasă? Ai prefera să ai o aventură solo sau o vacanță? Ai încredere că poți face ca acest sezon să funcționeze pentru tine.
Femei obligate, prin acte de violență fizică și psihică, să practice prostituția! Gruparea infracțională, cercetată pentru trafic de persoane
Femei obligate, prin acte de violență fizică și psihică, să practice prostituția! Gruparea infracțională, cercetată pentru trafic de persoane
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Brașov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a patru persoane (trei dintre acestea fac parte din aceeași familie), bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.
Mascații au spart, din nou, ușa greșită! Mărturiile unui bărbat confundat cu un infractor
Mascații au spart, din nou, ușa greșită! Mărturiile unui bărbat confundat cu un infractor - Coșmarul prin care a trecut
Un caz halucinant a avut loc în Capitală, acolo unde mascații au spart ușa unui apartament din greșeală. Locatarul s-a trezit cu forțele de ordine în casă. Trupele speciale erau înarmate și l-au pus imediat la pământ pe bărbat. Ulterior, oamenii legii și-au dat seama că infractorul stătea la alt etaj. Locatarul spune că procurorul de caz nici măcar nu și-a cerut scuze, iar ușa a trebuit să o repare singur, în condițiile în care mascații au spart-o cu berbecul. 
Femeia a mers 120 de kilometri până acasă
Femeie umilită la spitalul din Baia Mare. A fost externată în șlapi și halat, cu copilul nou-născut în brațe
Umilință fără margini la Spitalul Județean din Baia Mare. O proaspătă mămică a fost externată doar în halat și șlapi după ce a născut. Femeia a mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte cu bebelușul în brațe. Motivul pentru care s-a ajuns în situația șocantă este revoltător: personalul medical a externat-o pe pacientă la o oră după ce s-a terminat programul de la garderobă. Așa că femeia nu a avut încotro decât să plece cu ce avea pe ea. Pe de altă parte, managerul spitalului și-a cerut scuze față de pacientă și a spus că se confruntă cu lipsa personalului.
Temerile legate de dictatura robotilor si AI se amplifică
Alertă pe piața muncii! Zeci de milioane de oameni ar putea fi înlocuiți de Inteligența Artificială
Inteligența artificială pune în pericol peste un sfert din locurile de muncă. Avertismentul sumbru vine chiar din partea Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. În același timp, peste 60% dintre americani se tem că tehnologia pune în pericol viitorul umanității. Asta și pentru că dronele cu inteligență artificială care pot decide singure să ucidă oameni sunt tot mai aproape să devină realitate, spun jurnaliștii de peste ocean. 
Dr. Mihai Dobra, invitat special la Conferința Profesioniștilor Româno-Americani
Dr. Mihai Dobra, invitat special la Conferința Profesioniștilor Româno-Americani: Institutul Clinic Fundeni, rol important în proiectele colaborative de cercetare cu SUA
La cea de-a cincea Conferință Internațională a Profesioniștilor Româno-Americani, organizată de Forumul de Cercetare a Imigrației (IRF) la Washington DC, Dr. Mihai Dobra, renumit medic primar specializat in Chirurgie Urologică, a prezentat o analiză comparativă profundă între sistemele de sănătate publică din SUA și România. Subliniind importanța colaborării și a schimbului de cunoștințe, Dr. Dobra a împărtășit experiențele sale valoroase și perspectivele unice dobândite în urma colaborării cu sistemul de sănătate american.