Articolele din categoria ACTUAL:

George Simion
George Simion o numește pe Giorgia Meloni "Leoaica Europei" - Ion Cristoiu: "Simion urmărește să ia puterea la Bruxelles cu Meloni"
George Simion și „Leoaica Europei” au pus bazele noii alianțe suveraniste cu care vor forma un pol de putere la Bruxelles. Așa a numit-o președintele AUR pe Giorgia Meloni care l-a primit în familia partidelor de centru-dreapta. Simion a fost într-o audiență privată și la Papa Francisc. Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că Simion tocmai și-a salvat partidul, iar acum suveraniștii din Europa pregătesc un nou grup parlamentar care să fie condus de Giorgia Meloni. 
Poliție - imagine arhivă
Cazul Brașov. Femeia găsită moartă împreună cu fiica sa şi-a sunat soţul în după-amiaza crimei. Declarații năucitoare - Ce le-a spus bărbatul anchetatorilor
Femeia găsită moartă alături de fiica sa, într-o locuinţă din comuna braşoveană Hoghiz, şi-a sunat soţul cu câteva ore îniantea tragediei care a șocat o țară întreagă. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că în urma discuţiei cu ea a avut sentimentul că acasă se întâmplase „ceva rău”. De altfel, el este și cel care a sunat niște vecini pentru a vedea dacă este totul în regulă. Din nefericire, ambele femei erau moarte. Necropsiile celor două au scos la iveală detalii șocante. Urmează informații cu puternic impact emoțional!
Alin Stoica si Papa Francisc
Tenorul Alin Stoica, primit de Papa Francisc cu prilejul Concertului de Crăciun de la Vatican – Ce mesaj i-a transmis artistul român
Tradiționalul concert de Crăciun de la Vatican desfășurat sâmbătă, 16 decembrie, unul dintre cele mai așteptate și apreciate evenimente muzicale ale anului la nivel mondial, l-a avut printre invitații de marcă și pe tenorul român Alin Stoica. Invitația adresată acestuia de a cânta pe scena acestui prestigios eveniment al cărui punct de pornire a avut în 1993 la inițiativa Papei Ioan Paul al II-lea, confirmă valoarea indubitabilă în lumea mondială a muzicii clasice a tenorului Alin Stoica.
Tudor Chirilă / Foto: Inquam Photos
Raluca Turcan, ministrul Culturii, huiduită de Tudor Chirilă la inaugurarea monumentului dedicat Monicăi Lovinescu
A fost scandal de amploare la inaugurarea statuii Monicăi Lovinescu. Tudor Chirilă a huiduit-o pe Raluca Turcan, iar în apărarea ministrului Culturii a sărit Gabriel Liiceanu. Artistul a spus despre Raluca Turcan că este moștenitoare a comunismului și că nu avea ce să caute la inaugurarea statuii soților care au criticat ani la rând comunismul: Lovinescu și Ierunca. 
Vamă/ Arhivă foto
Haos în domenii cheie din cauza salariilor mici! Angajații DSP, vameșii și polițiștii din penitenciare pregătesc proteste masive - Risc uriaș de blocaj de sărbători
România este blocată de proteste la final de an. Mii de angajați DSP protestează în țară de aproape o lună. Oamenii sunt supărați de salariile mici, dar și pentru deficitul de personal. Ei cer ordonanță de urgență prin care să fie asimilați cu cei din Casele Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), astfel încât să li se majoreze salariul. 
Agresiune/ Foto ilustrativ
Copiii de 2 și 4 ani, bătuți și terorizați de proprii părinți! Micuții, supuși la chinuri cumplite - Informații șocante
Un caz revoltător a avut loc într-o familie de români din Germania. Doi copii de 2 și 4 ani au fost bătuți, terorizați și chinuiți de părinții lor. Cei doi soți, originari din Satu Mare, au fost prinși la frontieră când urmau să revină în țară. Copiii au ajuns în grija Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 
Anchetă poliție - imagine de arhivă
Noi ipoteze în cazul dublei crime de la Brașov. Tânăra de 25 de ani era învățătoare. Ce au descoperit anchetatorii
Apar noi detalii în cazul dublei crime din Brașov. Tânăra găsită fără suflare în casă avea 25 de ani și era învățătoare, iar mama ei ar fi suferit de depresie. Amândouă au avut parte de o moarte violentă, spun anchetatorii. Mai mult, se ia în calcul și faptul ca mama să fi fost cea care si-a omorit fiica, dupa care s-a sinucis. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional!
Medicină legală /Foto descriptiv
Crimă Aviației. Motivul incredibil pentru care a fost ucis tânărul de 25 de ani de către prietenul său
Un bărbat din Capitală și-a omorât prietenul în vârstă de 25 de ani, după o ceartă aprinsă. Criminalul este de altfel și cel care a anunțat autoritățile, care au găsit cadavrul tânărului. Din primele informații, cei doi s-ar fi luat la ceartă dintr-un motiv incredibil, respectiv pe teme politice, iar de aici lucrurile au degenerat și s-a ajuns la o adevărată tragedie.