Articolele din categoria ACTUAL:

Primarul din Alba Iulia consideră că singurul pol de dreapta este lângă PNL. Foto/Arhivă
Gabriel Pleșa: „Un pol politic de dreapta, credibil și puternic, poate fi creat doar în jurul PNL”
Primarul orașului Alba Iulia consideră că singurul pol de dreapta este doar unul făcut în jurul Partidului Național Liberal. „Așa numitul „pol de centru dreapta” pe care îl anunță USR, alături de PMP și Forța Dreptei, nu va reuși niciodată să coaguleze alegătorii celor trei partide, deoarece electoratul acestora are rădăcini diferite, orizonturi diferite, și bineînțeles, obiective pe termen mediu sau lung diferite”, este de părere Gabriel Pleșa.
La baza clădiri s-au făcut săpături, deși erau copii cazați
Scenariu șocant în tragedia de la Odorheiul Secuiesc. La baza clădirii s-au făcut săpături, deși în interior erau cazați elevi
Clădirea în care se afla internatul Liceului "Tamași Aron", din Odorheiul Secuiesc, aparține Arhiepiscopiei Romano-Catolice. Este vorba de un imobil mai vechi de un secol, dar care nu era încadrat în vreo categorie de risc seismic. Surprinzător este însă faptul că la temelia clădirii se făceau lucrări majore, însă nu a fost luată nicio măsură de evacuare sau de restricționare a accesului. Un copil a murit și altul este în stare gravă în urma tragicului accident.
La operațiune participă zeci de pompieri și un câine de urmă (foto: ISU Covasna)
Tragedie la internatul unui liceu din Odorheiu Secuiesc. Un elev a murit și altul este în stare gravă, după ce o parte a clădirii s-a prăbușit și i-a prins sub dărâmături- FOTO
Accident tragic la internatul Liceului Tamași Aron, din Odorheiul Secuiesc. O porțiune din clădirea în care locuiau elevii s-a prăbușit, iar patru copii au fost prinși sub dărâmături. Un copil a murit, un altul este în stare gravă, iar doi dintre ei au scăpat teferi. Potrivit autorităților locale, sub clădire s-au făcut săpături, iar aceasta s-a prăbușit exact când copii au ajuns în interior. 
Scandal pe numărul de kilometri parcurși cu mașina personală: Guvernul limitează folosirea la 6.500 km/an, prin „România Neutră”
Scandal pe numărul de kilometri parcurși cu mașina personală: Guvernul limitează folosirea la 6.500 km/an, prin „România Neutră”
Un document legat de numărul de kilometri parcurși de români cu mașina stârnește numeroase controverse, anunță Realitatea PLUS. În spațiul public au apărut interpretări potrivit cărora distanța făcută cu mașina personală ar putea fi limitată la 6.500 de kilometri pe an. Actul normativ intitulat "România Neutră - 2050" stabilește măsuri radicale pentru a atinge obiectivul de neutralitate climatică până în jumătatea secolului. Românii însă, condamnă această măsură, mai relatează Realitatea PLUS. 
Masa de Craciun
Care este cel mai sănătos preparat de pe masa românilor, de Crăciun
Sezonul sărbătorilor de iarnă este un moment în care familia și prietenii se adună în jurul mesei pentru a sărbători împreună. În România, masa de Crăciun este plină de bucate delicioase și tradiționale, dar poate fi dificil să găsești opțiuni sănătoase într-o astfel de ocazie. Cu toate acestea, există un preparat tradițional românesc de Crăciun care iese în evidență pentru conținutul său sănătos și gustul său delicios: Salata de Boeuf.