Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 ianuarie.
Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 ianuarie. Venus e pe cai mari. 5 zodii trăiesc zile de vis în compania persoanelor iubite
În horoscopul dragostei pentru săptămâna 1 - 7 ianuarie, vedem cum influențele astrale aduc o combinație de noroc și provocări pentru diferite semne zodiacale. Mercur iese din retrogradare pe 1 ianuarie, iar asta va însemna o îmbunătățire semnificativă a comunicării în cuplu. Este timpul ca zodiile să își deschidă sufletul, întrucât de această dată vor fi înțelese.
Elicopter SMURD / Arhivă foto
Un băiat de 10 ani a căzut de la etajul I al unei clădiri dezafectate din jud. Botoșani! Un elicopter SMURD îl va transporta de la Dorohoi la Iași
Un băiat de 10 ani a căzut, vineri, de la circa patru metri, de la etajul I al unei clădiri dezafectate din Dorohoi, judeţul Botoşani. La ora transmiterii acestei știri, băiatul era inconştient şi urma să fie transportat cu elicopterul SMURD de la Spitalul Municipal Dorohoi la un spital din Iaşi. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.
Ferma Dacilor - cele 4 ipoteze luate în calcul după tragedie / Foto: Inquam Photos
Raportul procurorilor după tragedia de la Ferma Dacilor. Nimeni nu este pus sub acuzare
Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a transmis, vineri, o sinteză a activităților pe care le-au depus anchetatorii după incendiul de la Ferma Dacilor, în urma căruia 8 oameni și-au pierdut viața. Raportul arată că identitatea celei de 8-a victime n-a fost, încă, stabilită în mod științific, dar și că până vineri nu există persoane împotriva cărora să fi fost formulate acuzații.
Pușcă de vânătoare - imagine de arhivă
Tânăr arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce a tras cu pușca de vânătoare spre locuința fostei iubite
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Maramureş a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce a tras cu arma spre dormitorul şi spre poarta de acces a locuinţei fostei sale iubităe. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 1.00, în oraşul maramureşean Borşa. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis port armă.
Drona
Armata poloneză anunță că un obiect zburător neidentificat a intrat în spațiul aerian al țării, dinspre Ucraina
Un obiect aerian neidentificat a intrat vineri dimineaţă în spaţiul aerian al Poloniei, membră NATO, din direcţia frontierei cu Ucraina, în condiţiile în care Rusia a procedat la un atac masiv cu rachete şi drone inclusiv asupra unor regiuni din apropierea graniţei cu Polonia, relatează Reuters, care precizează că anunţul a fost făcut de Comandamentul operaţional al armatei poloneze.
Ferma Dacilor/ Inquam Photos / Bogdan Buda
Ferma Dacilor. Cercetarea la faţa locului, finalizată. Noi fragmente de os, trimise la laborator pentru analize - Ar putea aparține celei de-a opta victime
Procurorii prahoveni au încheiat cercetarea la faţa locului în urma incendiului care a mistuit Ferma Dacilor din satul Tohani. Nici până în prezent al optulea cadavru nu a fost găsit. Au fost însă identificate fragmente de os care au fost trimise la laborator, pentru analize, susțin surse citate de Realitatea PLUS. Opt persoane și-au pierdut viața în urma acestei tragedii.
CTP, un nou derapaj grobian
CTP, un nou derapaj grobian: "Iisus a dezvirginat-o pe Maria din interior". Reacția dură a Patriarhiei
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, reacționează dur după declarațiile controversate făcute de jurnalistul Cristian Tudor Popescu chiar în ziua de Crăciun. Acesta din urmă a afirmat, într-o postare pe Facebook, că, „venind în lume pe cale naturală, Iisus a dezvirginat-o pe Maria din interior”. Într-o postare cu titlul „Arta de a te compromite răsunător chiar de Crăciun”, Vasile Bănescu a vorbit despre ignoranță și revelație. 
Primele concluzii indică un cumul de factori
Acuzații grave la adresa șefilor ISU Prahova, inclusiv FALS în documente. Primele concluzii după tragedia de la Ferma Dacilor - VIDEO
Șefii Ministerului de Interne prezintă presei cu primele explicații după incendiul de la "Ferma Dacilor", în care 8 oameni au murit. Șeful ISU, Raed Arafat, a precizat că neregulile legate de prevenția la incendii au jucat un rol major, poate decisiv, în producerea tragediei. Pe de altă parte, adjunctul ISU a lansat o serie de acuzații grave la adresa șefilor ISU Prahova, inclusiv de fals în acte.
Cornel Dinicu (dreapta)/ Foto: Facebook
Cum a fentat pușcăria Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor: afaceri cu cisterne de petrol și cap de listă în dosarul "Portbagajul"
Apar noi detalii halucinante despre patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, care, cu mai bine de 10 ani în urmă, a fost implicat în combinații cu nume cunoscute din lumea interlopă. Bărbatul se află pe lista inculpaților într-un caz de transport de produse petroliere, urmărit și sechestrat în trafic sub ochii polițiștilor din Buzău. Dinicu este și cap de listă într-unul dintre cele mai controversate dosare de la Revoluție încoace, afacerea „Portbagajul”. 
ATM/ Sursa foto: Pixabay
Tentativă de jaf eșuată. Un tânăr de 17 ani a vrut să fure banii din ATM-ul unei sucursale bancare din Sectorul 1 al Capitalei
Un tânăr de 17 ani din localitatea Mironeasca din județul Iași a fost prins în timp ce încerca să comită un jaf la bancomatul aflat în sucursala unei bănci din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul s-a petrecut în noaptea joi. Polițiștii au fost sesizați de societatea de pază că un tânăr a pătruns în incinta băncii prin spargerea unui geam. Ulterior, asupra sa au fost descoperite - cu ocazia controlului corporal - un ciocan și o șurubelniță, precum și două perechi de ciorapi. Adolescentul și-a recunoscut fapta.