Articolele din categoria ACTUAL:

A băut un pahar de suc de roșii în fiecare zi. După două săptămâni, ceva incredibil ce s-a întâmplat
A băut un pahar de suc de roșii în fiecare zi. După două săptămâni, ceva incredibil ce s-a întâmplat
Sucul de roșii proaspete este un foarte bun remediu împotriva celulelor canceroase, tumorilor, infecțiilor. Ajută la detoxifierea organismului, fiind un foarte bun antioxidant ce se găsește în orice grădină. 70% din necesarul de vitamina C din organism este dat de un singur pahar de suc de roșii. Efectele pozitive ale consumului de suc de roșii se văd după doar două săptămâni.
Incendiu Ferma Dacilor / Foto: Inquam Photos
DNA, document bombă: Dinicu a cumpărat tăcerea angajaților ISU cu sticle de vin. Averea uriașă strânsă în 4 ani de funcționare ilegală
Date bombă au ieșit la iveală din dosarul Ferma Dacilor. Într-un document al procurorilor DNA se arată, potrivit anchetatorilor, că inspectorii pentru Situații de Urgență au fost recompensați de patronul complexului turistic cu sticle de vin și mese festive pentru a nu închide unitatea de cazare. Asta, după ce pompierii au găsit nereguli grave in unitate. Mai mult, adjunctul ISU Prahova și-a trimis acolo propria soție pentru a bloca controalele. 
Ferma Dacilor
Suma uriașă pe care Ferma Dacilor a încasat-o de la stat pentru a depăși criza economică din pandemia de Covid
Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, se pregătește să-și înmormânteze, astăzi, fiul. Între timp, procurorii așteaptă audierea acestuia, însă nu pot sta de vorbă cu el cât timp barbatul e în stare de șoc. Oamenii legii încearcă în continuare să pună cap la cap fiecare detaliu al incendiului și să identifice cea de-a opta victimă. Totodată, au apărut noi informații în acest caz: firma care administrează Ferma Dacilor a încasat aproximativ 60.000 de euro pentru a depăși criza economică din pandemia de Covid. 
România, sacrificii uriașe pentru primul pas în Schengen
România, sacrificii uriașe pentru primul pas în Schengen. Condiții dure: cum devenim azil pentru migranți. Rareș Bogdan, semnal de alarmă
Aderarea României în spațiul Schengen se face cu un preț uriaș. Mii de migranți ilegali vor rămâne în țara noastră în schimbul aderării aeriene și navale în spațiul de liberă circulație. Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că mai multe companii au ajutat diplomația română pentru a atinge acest obiectiv, dar gigantul petrolier OMV nu a făcut nimic. 
Horoscopul zilei, sâmbătă, 30 decembrie 2023
Horoscopul zilei, sâmbătă, 30 decembrie 2023. Explozie de noroc și optimism, odată cu ieșirea lui Jupiter din retrograd. Cinci zodii binecuvântate de Marele Benefic
Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2023, aduce cu sine o explozie de noroc și optimism în urma ieșirii lui Jupiter din retrograd. Această mișcare a planetei Marelui Benefic reprezintă un moment adesea așteptat cu nerăbdare de către cei pasionați de astrologie, deoarece semnifică un nou început și o deschidere către oportunități favorabile. 
Jens Stoltenberg. Foto: Profimedia
Alertă militară. O rachetă rusească a intrat în spațiul aerian al Poloniei. Jens Stoltenberg: „NATO rămâne vigilentă”
O rachetă rusească a pătruns în spaţiul aerian al Poloniei, ţară membră a NATO, şi a revenit apoi deasupra Ucrainei, a precizat vineri armata poloneză, care mai devreme în aceeaşi zi anunţase că un "obiect neindentificat" a intrat în spaţiul aerian al Poloniei în timp ce Rusia efectua vineri dimineaţă un raid masiv cu drone şi rachete asupra unor ţinte din Ucraina.
Lăcaşele de cult vor beneficia de măsuri pentru reducerea riscului seismic. Foto: Profimedia
Este oficial: Lăcaşele de cult vor beneficia de măsuri pentru reducerea riscului seismic. Legea a fost promulgată
Președintele Klaus Iohannis a promulgat completarea Legii privind unele măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor, în care au fost adăugate în mod explicit și lăcașurile de cult. Astfel, aceste construcții religioase vor beneficia de acum încolo de reglementări și măsuri specifice pentru a reduce riscul seismic și a asigura siguranța lor în cazul cutremurelor.