Articolele din categoria ACTUAL:

Un nou tip de fraudă cu investiţii: promit câştiguri mari pentru investiţii relativ mici - AVERTISMENTUL Poliției
Un nou tip de fraudă cu investiţii: promit câştiguri mari pentru investiţii relativ mici - AVERTISMENTUL Poliției
Poliţia Română atrage atenţia asupra unui nou tip de fraudă în domeniul investiţiilor. Pe platformele de socializare apar reclame la servicii de investiţii financiare care folosesc fie numele unor companii cunoscute, fie pe cele ale unor personalităţi şi promit câştiguri mari pentru investiţii relativ mici, cu condiţia ca investitorii să instaleze pe device programe care permit controlul de la distanţă.
Șeful secției Cardiologie a spitalului Județean Hunedoara, DEMIS în cazul pacientei dusă la morgă deși era în viață - I-a dat un antibiotic LETAL
Șeful secției Cardiologie a spitalului Județean Hunedoara, DEMIS în cazul pacientei care a fost dusă la morgă deși era în viață. I-a dat un antibiotic LETAL
Șeful secției Cardiologie a spitalului Județean Hunedoara a fost schimbat din funcție, după ce o pacientă a fost tratată cu un antibiotic la care era alergică. Medicul Constantin Blaj a fost găsit vinovat, în urma anchetei deschise, după ce femeia de 65 de ani a povestit că a fost la un pas de moarte chiar sub îngrijirea medicilor. Femeia a acuzat că a fost dusă la morga spitalului, chiar dacă se afla în viață. 
Adrian Kreiner
Ucigașul milionarului Adrian Kreiner rupe tăcerea: cine a plănuit crima
Apar noi detalii în cazul asasinatului din Sibiu! Unul dintre ucigași omului de afaceri Adrian Kreiner, recent adus în țară din Marea Britanie, a susținut în fața procurorilor că cel care i-a ajutat pe el și complicii săi să pătrundă în locuință este chiar un apropiat al milionarului ucis! După ce a fost audiat, individul a cerut să fie cercetat în libertate. Cererea sa a fost însă respinsă, iar bărbatul va rămâne după gratii și în următoarele 30 de zile. 
Tensiuni în Coaliție din cauza bugetului - Șefii ANAF și ai vămilor, amenințați cu demiteri
Tensiuni în Coaliție din cauza bugetului - Șefii ANAF și ai vămilor, amenințați cu demiteri
Sunt tensiuni mari în Coaliție pe colectarea taxelor. Potrivit unor surse, premierul refuză să o demită pe șefa ANAF, chiar dacă ministrul de Finanțe a dat de înțeles că va propune acest lucru în condițiile în care România are una dintre cele mai mari rate ale evaziunii fiscale din Europa. Zilele acestea Marcel Boloș ar trebui să trimită lista de propuneri, iar cei care nu colectează 40 de miliarde de lei pe lună ar putea fi trimiși acasă. 
Cornel Dinicu / Foto: Inquam Photos
Ferma Dacilor. Dinicu fusese avertizat, încă din 2017, să construiască scări din metal în pensiune, dar nu a vrut. Ce a făcut când a izbucnit focul - angajații rup tăcerea
Ies la iveală detalii halucinante din seara tragediei de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu era cazat atunci în singurul apartament cu scară exterioară separată față de celelalte camere și astfel a reușit să iasă din flăcări. Apoi, a încercat să stingă focul cu un furtun, dar nu a reușit. Acum, Cornel Dinicu și asociații săi contestă arestul preventiv și la domiciliu și susține că este deja pedepsit pentru că și-a pierdut copilul în incindiu. Procurorii au descoperit că Dinicu a fost avertizat de un arhitect, încă din 2017, să construiască scări din metal în unitatea de cazare, însă l-a ignorat. 
Daniel Zamfir
Zamfir (PSD): Deblocarea Schengen s-a realizat dupa vizita premierului Ciolacu în SUA
Senatorul PSD Daniel Zamfir critică afirmaţiile conform cărora aderarea României la Spaţiul Schengen s-ar datora ”miniştrilor de Externe şi Interne sub coordonarea lui Iohannis”. ”Să afirmi că premierul Ciolacu «a fost şi el pe acolo», când, de fapt, deblocarea Schengen s-a realizat dupa vizita premierului Ciolacu în SUA şi întâlnirea acestuia cu Ronald Lauder, fost ambasador al SUA în Austria şi prieten cu Nehammer, e sub demnitatea celor care ocupă azi funcţiile de miniştri de Interne şi Externe”, susţine el.
Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 681 - Germania anunță un nou pachet de asistență militară pentru Kiev - LIVE TEXT
Germania a livrat Ucrainei un sistem de apărare aeriană Skynex, 10 vehicule blindate Marder, muniţie pentru tancurile Leopard şi alte ajutoare, în cadrul unui nou pachet de asistenţă militară către Ucraina, a anunţat guvernul german. Autorităţile ruse din sudul Ucrainei intenţionează să forţeze toţi adolescenţii locali în vârstă de 17 ani să se înregistreze la birourile de înrolare militară controlate de Rusia începând cu luna martie a acestui an, a raportat Centrul Naţional ucrainean de Rezistenţă.