Articolele din categoria ACTUAL:

„Românii au ajuns să-și predea singuri fermele ca să scape de datorii”
„Românii au ajuns să-și predea singuri fermele ca să scape de datorii”. Situația alarmantă a producătorilor români, explicată de un președinte de sindicat
Situația alarmantă în care producătorii români se găsesc, ajungând să-și predea singuri fermele pentru a scăpa de datorii, reprezintă o temă stringentă și sensibilă în peisajul economic și agricol al României. Un președinte de sindicat avertizează asupra dificultăților cu care se confruntă fermierii, într-un context în care costurile ridicate, lipsa investițiilor și problemele de piață exercită o presiune negativă asupra sustenabilității și viabilității exploatațiilor agricole.
 Ce fenomene astronomice fabuloase se pot vedea pe cer în anul 2024
Ce fenomene astronomice fabuloase se pot vedea pe cer în anul 2024
Anul 2024 se anunță unul fascinant pentru iubitorii de astronomie și nu numai, deoarece pe cer vor avea loc fenomene fabuloase. Ochii noștri vor fi martorii unui spectacol cosmic remarcabil, unde constelațiile, planetele și alte minuni astronomice vor oferi o priveliște captivantă. Cu telescoape, binocluri sau chiar cu ochiul liber, ne vom putea bucura de aceste evenimente celeste care ne conectează cu misterul și frumusețea universului.
Explorând eleganța în culorile băuturilor: prosecco, vin și gin
Explorând eleganța în culorile băuturilor: prosecco, vin și gin (P)
Bucuria băuturilor fine se transformă într-o adevărată odisee gustativă atunci când ne îndreptăm privirea către trei protagoniști ai universului lichidelor rafinate: Prosecco, Vin și Gin. Aceste băuturi au călătorit prin secole și culturi, reprezentând eleganța într-o varietate de nuanțe și arome. Află mai multe despre povestea, caracteristicile distincte și modalitățile de savurare ale acestor licoare de lux.
E-Cigarette Summit / Foto: Profi Media
Noi strategii pentru reducerea riscurilor asociate fumatului, dezbătute în cadrul conferinței internaționale E-Cigarette Summit de la Londra
Organizat anual la Londra, conferința E-cigarette Summit este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale independente în domeniul politicilor publice de control al fumatului și al noilor generații de produse cu nicotină. Ca în fiecare an, summit-ul a reunit oameni de știință, profesori și cercetători de renume pentru a discuta despre cele mai bune soluții pentru diminuarea impactului fumatului asupra sănătății consumatorilor.
Antonia aruncă în aer stereotipurile. Foto: Facebook
Antonia aruncă în aer stereotipurile: „Sunt plină de celulită acum”
Antonia a fost mereu considerată un adevărat simbol al frumuseții, nu doar în România, ci și în afara țării. Cu trăsături extrem de atrăgătoare, artista se mândrea și cu un corp care este visul multor femei. Cu doar patru luni în urmă, Antonia se lăuda cu un abdomen de invidiat și cu o siluetă impecabilă, publicând în mod frecvent imagini în bikini, costum de baie sau în ținute extrem de sexy. Cu toate acestea, ultimele poze postate din vacanța sa în Maldive vin să răstoarne imaginea cu care au fost obișnuiți fanii săi.
Alegeri in Romania
Din ce motive vrea PNL comasarea alegerilor în 2024: "Este în interesul bugetului și al copiilor care merg la școală, le salvăm 10-12 zile"
Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat, marţi, că PNL vrea comasarea alegerilor pentru că este în interesul bugetului şi al copiilor care merg la şcoală, pentru că le salvăm 10-12 zile de şcoală. El a menţionat că turul întâi ale alegerilor prezidenţiale ar putea fi comasat, dacă există voinţă politică, cu alegerile locale, iar dacă nu, există varianta comasării turului doi al prezidenţialelor cu alegerile parlamentare. Despre o condiţionare a comasării alegerilor de o candidatură comună a PSD şi PNL la prezidenţiale, Fenechiu a spus că "dreapta românească, PNL-ul, întotdeauna a avut candidat la Preşedinţie”. 
2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie în parte
2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie în parte
Astrologii au calculat, au analizat parcursul planetelor pe cer de-a lungul anului și au venit cu predicții despre cea mai norocoasă zi din 2024 pentru fiecare zodie în parte. Aceasta va fi o zi în care alinierea planetelor și influențele cosmice vor crea condiții perfecte pentru ca fiecare semn să atragă manifestări și oportunități surprinzătoare. Este o oportunitate unică de a beneficia de un val de abundență și bunăstare, care poate aduce schimbări și realizări semnificative în viața fiecăruia.
Ambulanta
O femeie din Vaslui a născut acasă pentru că nu a putut ajunge la spital din cauza nămeților
O femeie din localitatea Măscurei, judeţul Vaslui, a născut acasă, în noaptea de luni spre marţi, asistată de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Din cauza drumurilor blocate, echipajul medical nu a putut ajunge cu autosanitara să preia gravida, acesta fiind dus acasă la femeie de către autorităţile locale, care au intervenit cu utilaje. În urma unei acţiuni care a durat opt ore, nouă născutul şi mama au fost duşi la spital.
Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare
Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare. Cum încearcă afaceristul controversat să își reclădească imperiul
Călin Donca are o nouă viață de când a ieșit din arest. Milionarul, care este în prezent plasat în arest la domiciliu, a apelat la o schimbare de look și nu ratează nicio zi fără să se afișeze pe rețelele sociale. Acolo, omul de afaceri din Brașov împărtășește cu urmăritorii săi inclusiv metodele prin care încearcă să își reclădească imperiul.