Articolele din categoria ACTUAL:

2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie în parte
2024: Cea mai norocoasă zi din an pentru fiecare zodie în parte
Astrologii au calculat, au analizat parcursul planetelor pe cer de-a lungul anului și au venit cu predicții despre cea mai norocoasă zi din 2024 pentru fiecare zodie în parte. Aceasta va fi o zi în care alinierea planetelor și influențele cosmice vor crea condiții perfecte pentru ca fiecare semn să atragă manifestări și oportunități surprinzătoare. Este o oportunitate unică de a beneficia de un val de abundență și bunăstare, care poate aduce schimbări și realizări semnificative în viața fiecăruia.
Ambulanta
O femeie din Vaslui a născut acasă pentru că nu a putut ajunge la spital din cauza nămeților
O femeie din localitatea Măscurei, judeţul Vaslui, a născut acasă, în noaptea de luni spre marţi, asistată de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Din cauza drumurilor blocate, echipajul medical nu a putut ajunge cu autosanitara să preia gravida, acesta fiind dus acasă la femeie de către autorităţile locale, care au intervenit cu utilaje. În urma unei acţiuni care a durat opt ore, nouă născutul şi mama au fost duşi la spital.
Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare
Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare. Cum încearcă afaceristul controversat să își reclădească imperiul
Călin Donca are o nouă viață de când a ieșit din arest. Milionarul, care este în prezent plasat în arest la domiciliu, a apelat la o schimbare de look și nu ratează nicio zi fără să se afișeze pe rețelele sociale. Acolo, omul de afaceri din Brașov împărtășește cu urmăritorii săi inclusiv metodele prin care încearcă să își reclădească imperiul. 
Adrian Kreiner
Cazul Adrian Kreiner. Unul din ucigași, șocat când a aflat că victima a murit: “Doar i-am dat somn”. Criminalului îi era frică de Dumnezeu, nu de poliție
Unul dintre tâlharii care a participat la jaful armat care a avut loc în casa omului de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost șocat să afle că victima sa a murit. Acestea le-ar fi mărturisit complicilor săi că nu știe cum de s-a ajuns la o astfel de consecință dramatică, el fiind convins că ”l-a lăsat bine” și doar ”i-a dat somn”. 
Cornel Dinicu / Foto: Inquam Photos
Ce le-a spus judecătorilor Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, înainte de a fi arestat preventiv: detalii tulburătoare din noaptea incendiului
Cornel Dinicu, patronul pensiunii „Ferma Dacilor”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după incendiul care a mistuit pensiunea și a ucis 8 oameni, printre care și pe fiul acestuia. În fața magistraților, Dinicu a recunoscut că a cerut foarte târziu autorizație de la ISU. Acesta nu avea autorizație de construire, iar senzorii de fum nu funcționau.