Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis și Crin Antonescu în 2009 (foto: Profimedia)
Crin Antonescu, scenariu-bombă privind candidatura lui Iohannis la Senat. Ce ar urmări, de fapt, șeful statului?
Crin Antonescu lansează un scenariu exploziv în scandalul momentului. Fostul lider al Partidului Național Liberal a spus că planul lui Klaus Iohannis este să redevină președintele PNL. Acesta a precizat că pentru o astfel de funcție nu este nevoie să ai calitatea de senator. Declarațiile vin într-un moment-cheie, în care social democrații deci dacă votează sau nu inițiativa legislativă care i-ar permite președintelui să ajungă la șefia Senatului. 
Dintre cele 19 persoane implicate, 8 au fost reținute până în acest moment
Doi dintre interlopii căutați după confuntarea sângeroasă din Pantelimon au fost prinși
Doi dintre cei trei agresori dați în consemn la frontieră după bătaia de la Pantelimon au fost găsiți de polițiști, potrivit Realitatea Plus Alte șase persoane se află în arest preventiv, iar 4 dintre scandalagii sunt păziți de oamenii legii pe patul de spital, acolo unde au ajuns după încăierare. Între timp, trupele speciale au organizat filtre în Capitală și în împreujurimi. Polițiștii opresc mașinile suspecte și îi verifică pe șoferi în speranța că îl vor găsi și pe celălalt făptaș, iar în același timp au loc noi audieri în acest caz. 
Venus a intrat în Scorpion și schimbă din temelii viața amoroasă a trei zodii
Horoscop special: Venus a intrat în Scorpion și schimbă din temelii viața amoroasă a trei zodii. Vor trăi momente de pasiune intense
Horoscopul acestui sezon ne aduce vești uimitoare, deoarece Venus a pătruns în misteriosul Scorpion, oferind un amplificator puternic pasiunii și atracției în viața amoroasă a unora dintre noi. Această tranzitie astrală promite transformări radicale, iar trei zodii se vor bucura de momente intense de iubire și conexiune profundă. Sub influența energetică a acestei planete, dorințele ascunse vor ieși la lumină, iar relațiile vor căpăta o intensitate nouă, lăsând în urmă stagnarea și deschizând drumul spre experiențe pline de fervoare și emoție. 
Mihai Daraban, președintele CCIR a acordat un interviu pentru Realitatea Plus
160 de ani de la înființarea Camerelor de comerț - eveniment istoric. Camera de Comerț, liant între mediul economic și statul român - VIDEO
Camerele de Comerț aniversează în acest an 160 de la înființare. Evenimentul va avea loc pe data de 30 septembrie la Ateneul Român, iar în cadrul galei reprezentanți ai corpului diplomatic, înalți demnitari de stat, președinți ai Camerelor de Comerț Județene dar și reprezentanți ai mediului de afaceri vor sărbători mai bine de un secol și jumătate de istorie și profesionalism în peisajul economic al țării noastre. Camerele de comerț sunt principalul liant între mediul de business și statul român, iar în ultimii ani au fost semnate mai multe acorduri cu partenerii străini pentru dezvoltarea economică. 
Declarația lui Boloș vine în condițiile în care premierul Ciolacu a afirmat că deficitul este sustenabil
Boloş despre riscul unui deficit bugetar de peste 8% din PIB. Ministrul Finanțelor nu poate garanta că veniturile estimare din digitalizare şi amnistie fiscală se vor încasa în întregime
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat luni, despre scenariul ca ca deficitul bugetar să treacă anul acesta de 8% din PIB că există acest risc din perspectiva veniturilor preconizate pe componenta de digitalizare şi amnistie fiscală. Mai precis, Boloș nu poate garanta 100% că încasările preconizate se vor realiza.
Stațiunea balneară din România unde casele costă doar 10.000 de lei. Foto: Facebook
Stațiunea balneară din România unde casele costă doar 10.000 de lei. Colțul de rai ideal pentru cei care vor să se retragă la pensie
Într-o lume în care prețurile locuințelor continuă să crească, iar căutarea unui refugiu liniștit devine din ce în ce mai dificilă, există o perlă ascunsă pe harta României, un mic colț de rai care oferă oportunități de neratat. O stațiune balneară deosebită, unde casele pot fi achiziționate la prețuri care par incredibile – doar 10.000 de lei. 
Urmările accidentului provocat de tânără de 17 ani, urmărită de Poliție
Tânăra influenceriță care a distrus 6 mașini încercând să fugă de poliție, pusă sub control judiciar
Tânăra de 16 ani, vedetă pe rețelele de socializare, care a distrus 6 mașini în încercarea de a scăpa de polițiști, a fost plasată sub control judiciar după ce a fost audiată timp de câteva ore. Adolescenta este cercetată pentru conducere făre permis, nerespectarea semnalelor polițiștilor și distrugere. Agenții au urmărit-o minute întregi pe străzile din sectorul 3 al Capitalei. Când a văzut semnalele politistilor, adolescenta a continuat să accelereze. La un moment dat, fata a pierdut controlul mașinii, iar oamenii legii au reusit sa o prinda. 
Anca Ababneh Dumitrovici ar fi cerut amânat unele proceduri pentru că nu primise mita
Doctorița acuzată că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare
Fosta șefă a Secției Oncologie a Spitalului din Suceava, acuzată că a luat mită de la circa 300 de bolnavi de cancer, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia Curții de Apel Suceava este definitivă. Sentința dată de instanța inferioară era mai mică și cu  suspendare. Potrivit referatului, medicul ar fi ajuns chiar să amâne anumite intervenții până primea sumele solicitate ca mită.
Vlad Mihalache, campion european de juniori la înot. Foto: Profimedia
Campionul european la înot, la un pas de înec. Prin ce a trecut Vlad Mihalache
Anul 2024 se dovedește a fi unul memorabil pentru tânărul înotător român Vlad Mihalache, care a reușit să-și înscrie numele în istoria sportului, devenind campion european de juniori la proba de 200 de metri fluture. La doar 18 ani, Vlad nu doar că a obținut medalia de aur, dar a și dovedit că determinarea, disciplina și munca asiduă pot conduce la succesuri remarcabile. Cu toate acestea, parcursul său nu a fost lipsit de obstacole, iar momentele de încercare din copilărie au lăsat o amprentă adâncă asupra caracterului său și asupra atitudinii față de înot.
Șodoul, leacul bunicii pentru tuse și gât iritat
Șodoul, leacul bunicii pentru tuse și gât iritat. Cum se prepară corect, ca să fie 100% eficient
În căutarea remedii băbești testate de-a lungul timpului, unul dintre cele mai apreciate și eficiente leacuri este șodoul. Această băutură, transmisă din generație în generație, a rămas un bun companion împotriva tusei și a gâtului iritat. Fie că ne aflăm în mijlocul sezonului rece, când infecțiile respiratorii sunt frecvente, fie că ne confruntăm cu iritații cauzate de polen sau factori externi, șodoul oferă o soluție naturală și reconfortantă pentru a ameliora disconfortul.